Suomen Asianajajaliitto järjesti 12.1.2018 Helsingin Kalastajatorpalla Asianajajapäivä-tapahtuman nyt jo 50. kertaa. Sound Engine sai kunnian olla mukana teknisenä kumppanina.

Yli 1500 osallistujaa, eli noin puolet kaikista Suomen asianajajista, houkutelleen Asianajajapäivän teemana oli Asianajaja 2025 ja ohjelmassa olikin lukuisia teemaan liittyviä asiantuntijapuheenvuoroja ja hienoja esiintyjiä sekä päivä- että iltajuhlassa.

”50. Asianajajapäivän uudeksi yhteyskumppaniksi valikoitui Sound Engine, joka vastasi tilaisuuden teknisestä toteuttamisesta. Sound Enginen kanssa yhteistyö oli alusta loppuun ammattimaista ja saumatonta. Erkki Castrénin ideat ja toteutukset tilaisuuden ilmeen uudistamiselle toivat haluttua muutosta tapahtumamme brändiin. Saimme lukemattoman määrän positiivista palautetta tilaisuutemme uudistuneesta ilmeestä ja olemme itsekin olleet todella tyytyväisiä Sound Enginen toimintaan”, kertoo Milla Toivonen, tapahtuma- ja hallintokoordinaattori, Suomen Asianajajaliitto.

Tapahtuman visuaalisen ilmeen uudistamiseen Sound Engine suunnitteli kokonaisuuden hyödyntäen voimakkaasti nykytekniikan tuomia mahdollisuuksia. Kantavana ideana oli nivoa Kalastajatorpan eri tilat tekniikan ja kalustussuunnittelun avulla yhdeksi yhtenäiseksi kokonaisuudeksi. Seminaaripäivän aikana pääsali muunnettiin erillisiksi pienemmiksi tiloiksi ja illalla sali toimi jälleen yhtenä suurena juhlatilana.

ROE-lediseinien avulla päälavalle rakennettiin näyttävä panoraama-kuvapinta. Leditekniikan ansiosta päivätilaisuus pystyttiin tekemään tilaa pimentämättä päivänvalossa. Lediseinää hyödynnettiin myös iltatilaisuudessa, kun seminaarilava muunnettiin esiintymislavaksi ja kuvapinnan sisällöt vaihdettiin iltajuhlaan sopivaksi. Lavalla nähtiin Mikko Leppilampi band, Osmo Ikonen ja Kalevi Louhivuori Free Fall Group ja Olavi Uusivirta bändeineen. Päivätilaisuuden artistina nähtiin kanteletar Ida Elina.

Sound Enginen tiimi vastasi tapahtuman teknisestä suunnittelusta ja toteutuksesta, johon kuuluivat ääni- ja valotekniikka, kuvaprojisoinnit, ledinäyttötekniikka sekä lavastus ja somistus.

Tapahtuman sivut tunnelmineen löydät täältä.