Oletko suunnittelemassa virtuaalista yhtiökokousta, koulutustilaisuutta, seminaaria tai vaikkapa bändikeikkaa ja etsit täysin varusteltua studiotilaa, josta striimaus ja lähetys voidaan toteuttaa luotettavasti? Engine Studio on ratkaisu!

Keskeisellä paikalla Helsingin Oulunkylässä sijaitseva Engine Studio on yksi Suomen suurimpia virtuaalitapahtumastudioita.

Engine Studio taipuu moneen

Engine Studion tilat ovat monipuolisia ja moneen taipuvia. Itse tilojen ohella Sound Enginen ammattitaitoinen henkilökunta ja huippulaadukas tekniikka varmistavat etätapahtumasi onnistumisen ja elämyksellisyyden.

Olemme toteuttaneet Engine Studiossa seminaareja, lanseeraustilaisuuksia, tuote-esittelyjä, koulutustilaisuuksia, juhlia ja gaaloja, konsertteja – mahdollisuudet ovat (lähes) rajattomat! Katso muutamia toteutuksiamme referensseistämme.

Edistyneellä tekniikalla oman näköinen tapahtuma

Käytämme Engine Studiossa moderneimpia työkaluja, joiden avulla voimme räätälöidä sinulle omanlaisen ja omannäköisen tapahtuman.

Kaikki striimaukset ja tallennukset toteutetaan kuvaohjausjärjestelmällä, joka mahdollistaa monikanavalähetyksen, jolloin voimme ottaa lukuisia etäesiintyjiä lähetykseen samanaikaisesti.

Julkaisualustana voidaan käyttää joko sinulle räätälöityä tapahtumasivua tai muita kanavia, kuten Vimeota, YouTubea tai FB-liveä. Julkaisutapa voidaan aina toteuttaa tarpeen mukaan olipa kyseessä pörssiyhtiön yhtiökokous tai rokkikonsertti. Oman brändisi näköiseen lähetykseen saat tarvittaessa mukaan mm:

  • Vahvan tunnistautumisen ja salaukset
  • Viestiseinä- ja kysely-/äänestystoiminnon (Q&A)
  • Osallistujatietojen keräämisen ja luovuttamisen lähetyksen jälkeen tilaajalle

Valaistus, mediapinnat ja lavastus

Studiotiloissamme on laaja-alainen studiovalaistus huomioiden kameratekniikan vaatiman valonmäärän. Valaistuksessa voidaan myös hyödyntää Moving head -heittimiä, jotka mahdollistavat tarkat rajaukset sekä nopeat ja väririkkaat valaistukset lähetyksiin.

Voit myös hyödyntää LED-kuvapintaa tapahtuman elävöittämiseen: studioon on erikseen varattavissa ROE Black Pearl -lediseinä (pikselitiheys 3,9 mm), jonka kokoa voi tarpeen mukaan muokata, esim. kaareutuvaksi 5-10 asteen kulmassa. Myyjiltämme saa lisätietoja monipuolisista mahdollisuuksista.

Sound Enginen laaja lavastevarasto mahdollistaa studiotilan muuttamisen lähes miksi tahansa – kysy meiltä vaihtoehtoja!

Engine Studion faktat:

  • Tilan fyysinen koko: 15 x 15 x 8 metriä (P x L x K). Kuvausalue 12 x 12 x 8 m Black Box, joka on matotettu harmaalla matolla.
  • Kameratekniikka: 5-9 kpl Panasonic -robottikameraa, 3 kpl Panasonic HD Studio Broadcast -kameroita ja dronekamera. Kameraohjaus tehdään Panasonicin Full HD -kuvaohjausyksiköllä.
  • Kuvaustaustat / projisointi: Studiotilassa on iso 4K-projisointitekniikka, jolla saadaan lähetyksiin tyylikkäät visualisoinnit tapahtumailmettä tukien. Riippuen asiakkaan tarpeesta tarjoamme 3:1- ja 16:9-kuvasuhteessa olevia mediapintoja. Projisointi tehdään Panasonic RQ22 4K 20000 ansin suurtehodataprojektoreilla ja kuvakoko voi vaihdella 9,2 x 3,2 – 6,3 x 3,6 metrin välillä.
  • Usein käytetty malli on hyödyntää kolmea kuvaustaustaa, joka mahdollistaa useamman kuvauspisteen studiotilassa

Ota yhteyttä ja kerromme lisää!

Huolehdimme osallistumisestasi tarkkaan oletpa sitten osallistuja tai puhuja. Katso ohjeemme virtuaalitapahtumiin osallistumisesta.

Katso esimerkkitoteutuksiamme referensseistämme.

Ota yhteyttä, niin suunnitellaan sinulle oma elämyksellinen virtuaalinen tapahtuma!

Erkki Castrén, 040 507 3227, erkki.castren@soundengine.fi
Jukka Kurkela, 040 506 0775, jukka.kurkela@soundengine.fi