Suomen suurin vuosittainen oikeusalan tapahtuma Asianajajapäivä toteutettiin jälleen jo perinteeksi muodostuneessa tapahtumapaikassa Kalastajatorpalla 17.1.2020.

Tämän vuoden Asianajajapäivän teemana oli vastuullisuus ja päivän ohjelmasisältö oli rakennettu sen ympärille. Tapahtuma sisälsi asianajajien koko päivän kestävän koulutus- ja verkostoitumistapahtuman kansainvälisten huippupuhujien johdattamana sekä iltajuhlan kotimaisten esiintyjien siivittämänä.

Kalastajatorpalle rakennettiin useita tilakohtaisesti suunniteltuja tekniikkaratkaisuja, jotka olivat päivällä seminaarikäytössä ja jotka muunnettiin päivätilaisuuden jälkeen iltajuhlan käyttöön. Siirtomaasalin seminaarilava ja led-seinä muunnettiin esiintymislavaksi ja kuvapinnan sisällöt vaihdettiin iltatilaisuuteen sopivaksi. Illan aikana yleisöä viihdyttivät Anna Puu, Ina Forsman, Paja Band, DJ Vicky sekä jo klassikoksi muodostunut karaoke!

Pitkäjänteinen asiakassuhde sekä asiakkaan pyyteetön luottamus mahdollistivat luovat ja innovatiiviset ratkaisut tila- ja teknisissä suunnitteluissa.

”Sound Engine vastasi jo kolmannen kerran peräkkäin Suomen suurimman oikeusalan tapahtuman teknisestä tuotannosta sekä iltaohjelman artistikattauksesta. Tänä vuonna tilaisuus järjestettiin perinteisesti Kalastajatorpalla, johon kokoontui 1500 oikeudenhoidon asiantuntijaa. Tapahtuma keräsi jälleen loistavaa palautetta, jossa erityisesti tilaisuuden visuaalinen ilme keräsi valtavasti kiitosta. Sound Enginen kanssa oli jälleen ilo tehdä yhteistyötä – kaikki sujui ammattitaitoisesti ja jouhevasti. Ystävällisen ja osaavan henkilökunnan kanssa on ilo tehdä töitä”, kertoo Milla Toivonen, HR- ja hallintoasiantuntija Suomen Asianajajaliitosta.

Sound Enginen tiimi vastasi tapahtuman teknisestä suunnittelusta ja toteutuksesta, johon kuuluivat ääni- ja valotekniikka, kuvaprojisoinnit, ledinäyttötekniikka sekä lavastus ja somistus. Erkki Castrénilla oli merkittävä luova panos tapahtuman visuaalisessa toteutuksessa.

Tapahtuman sivusto täältä!

Suomen Asianajajaliiton aftermovie tilaisuudesta täältä!

Otsikon kuva: Nina Kaverinen