Ruotsinkielisten maataloustuottajain keskusliitto SLC täytti 75 vuotta komeassa hybriditapahtumassa Engine Studiossa. Tapahtuman toteutti hybriditapahtumien erikoisosaaja AVU Events Engine Studiolla.  

SLC juhli 75-vuotista taivaltaan joulukuun 3. päivänä. Juhlia vietettiin ajan hengen mukaisesti hybriditapahtumana – Engine Studiolla Oulunkylässä oli paikalla yli 50 vierasta ja tapahtumaan pääsi osallistumaan etäyhteydellä.  Engine Studio II:ssa pidetyn valtuustokokouksen, johon osallistui myös etäosallistujia, ja lounaan jälkeen vieraat siirtyivät Engine Studio I:n suuremmalle puolelle, jossa varsinaiset juhlallisuudet järjestettiin.

AVU Eventsin Robert Ingman toimi tapahtuman tuottajana ja vastasi tapahtuman ohjelmasisällöstä. Huikeaan show’hun kuului mm. merkkihenkilöiden puheenvuoroja, kunniamerkkien jako, videotervehdyksiä, Duo Sarasin tanssiesityksiä, Spruce houseband sekä Akademiska sångföreningen  & Akademiska damkören Lyran lauluryhmien yhteisesitys.

Sound Engine oli vahvasti mukana tapahtuman suunnittelussa ja toteutuksessa ja vastasi studion teknisestä toteutuksesta. Tapahtumaan rakennettiin striimaustekniikan lisäksi hybridimallia tukeva saliäänentoisto sekä kuva- ja valotekniikka.

“Tärkeintä tapahtuman tuotannossa on voida luottaa tekijöihin niin, että suunnitelma toteutetaan sovitulla tavalla. Tämä on yksi syy, miksi halusin valita tekniikan yhteistyökumppaniksemme Sound Enginen. Engine Studion modernit ja joustavat tilat sopivat tapahtumallemme kuin nakutettu. Tapahtumatuottajana haemme aina uusia vaikuttavia (välillä hullujakin) tapoja tehdä asioita. Asiakkaana koin, läpi koko suunnitteluajan, että meitä kuunneltiin ja ratkaisuja haettiin, oli toiveemme mikä vain”, kertoo Robert Ingman, Toimitusjohtaja, AVU Events.

Lue lisää SLC:n 75v-tapahtumasta (ruotsiksi) täältä.

Onko sinulla tarve virtuaali- tai hybriditapahtumalle?

Lue lisää Engine Studiosta, katso muita referenssejä ja ota yhteyttä meihin ja suunnitellaan sinulle oma virtuaali- tai hybriditapahtuma: Erkki Castrén, 040 507 3227, erkki.castren@soundengine.fi.