Maaliskuussa 2022 Helsingin Scandic Marina Congress Center valjastettiin HR-asialle. Suomen johtava HR-alan tapahtuma HRx kokosi jälleen yhteen HR-ammattilaiset verkostoitumaan, keskustelemaan ja inspiroitumaan alan edelläkävijöiden johdolla. Tapahtuma järjestettiin hybridimallilla eli perinteisen seminaarin lisäksi mukana oli etäesiintyjiä, joille yleisö pystyi lähettämään kysymyksiä Q&A-työkalulla.

Sound Engine toimitti äänentoisto-, kuva- ja valotekniikan tapahtuman seminaarisaleihin.
Isoimmassa seminaarisalissa hyödynnettiin 15 x 2,5-koon panoraamascreeniä, johon projisoitiin eri tilanteiden vaatimat esitysmateriaalit moniulotteisesti mediaserveriä hyödyntäen.
Sivusaleissa tuotannot tehtiin HD-kuvatuotantoina ja useammalla kuvapinnalla, salin koosta riippuen.

Tuotantoa läpiviemässä oli useita kokeneita AV-teknikkoja, joiden ansiosta tilaisuus vietiin onnistuneesti läpi.

”Onnistuneiden tapahtumien tekeminen ei onnistu yksi ja on tärkeä olla luotettavat kumppanit matkassa. Sound Engine on meille luottokumppani, joka tuottaa tekniikan tapahtumiimme joustavasti ja luotettavasti”, kertoo Milla Varelius, AlmaMedian tapahtumapäällikkö.

HRx-tapahtuma on malliesimerkki siitä, miten hyvään tulokseen päästään huolellisella ennakkosuunnitelulla. HRx:stä onnistuttiin tällä tavoin luomaan visuaalisesti näyttävä live- ja hybriditapahtuma, joka toteutettiin laadukkaasti ja kustannustehokkaasti.

Lue lisää HRx-tapahtumasta.

Onko sinulla tarve virtuaali- tai hybriditapahtumalle?

Lue lisää Engine Studiosta, katso muita referenssejä ja ota yhteyttä meihin ja suunnitellaan sinulle oma virtuaali- tai hybriditapahtuma: Erkki Castrén, 040 507 3227, erkki.castren@soundengine.fi.

Kuvat: Taavi Tihkan