Espoon kaupungin nuorisopalvelut tuotti toukokuussa 2020 nuorille suunnatun Keikkoja kotisohvalle -konserttisarjan, joka striimattiin suorana Nuori Espoon YouTube-kanavalle Engine Studiolta.

Espoo MaxVol on Espoon kaupungin nuorisopalveluiden musiikkitoimintojen brändi, jonka alla toimii kaikki nuorisopalveluiden nuorille (13-29-v) suunnattu musiikkitoiminta. MaxVol auttaa monia nuoria yhtyeitä esimerkiksi soitto-opetuksessa, treenikämpän hankinnassa, laulunkirjoitustyöpajoilla, musan ja demojen äänittämisessä, musavideoiden tuottamisessa – ja erilaisten esiintymistilaisuuksien järjestämisessä.

Engine Studiolla kuvattiin ja striimattiin toukokuussa kolmen nuorisobändin sekä artistivieraiden keikat, jotka striimattiin suorana Nuori Espoo Youtube-kanavalle.

Keikoilla esiintyivät:

20.5: Fin & Fil ja Olivera – katso tallenne
21.5: Nicholas ja Kube – katso tallenne
30.5: Airi’s + vieraana ABREU

”Kiitos Sound Enginen tiimille erittäin ammattitaitoisesta ja vakuuttavasta teknisestä toteutuksesta. Tilat olivat ensiluokkaiset ja lähetykset toimivat moitteetta. Tekninen henkilöstö oli asiansa osaavaa ja yhteistyö sujui tuotannossa kitkatta. Myös lähetysten visuaalinen ilme oli täysin toiveidemme mukaista. Lähetysten osalta tulemme varmasti ylittämään kertaluontoisen livetapahtuman yleisömäärät, joten kustannustehokkuuden näkökulmasta livestriimien tuottaminen on varteenotettava tapahtumamalli myös tulevaisuudessa”, kertoo Nils Nordling, Kulttuurisen nuorisotyön koordinaattori, Espoon kaupungin Nuorisopalvelut.

Engine Studio sijaitsee keskeisellä paikalla Helsingin Oulunkylässä. Engine Studio on monipuolinen ja moneen taipuva tila, jossa Sound Enginen ammattitaitoinen henkilökunta ja huippulaadukas tekniikka varmistavat etätapahtumasi onnistumisen ja elämyksellisyyden.

Onko sinulla tarve virtuaalitapahtumalle?

Lue lisää Engine Studiosta, katso muita referenssejä ja ota yhteyttä meihin ja suunnitellaan sinulle oma virtuaalitapahtuma:

Erkki Castrén, 040 507 3227, erkki.castren@soundengine.fi