Sound Engine sai kunnian olla jo toistamiseen mukana toteuttamassa yhtä suurimmista yritystapahtumista jääkiekon MM-kisojen aikaan. Onninen Hockey -messutapahtuma valtasi Tampereen Tullikamarin ja Nokia Areenan.

Sound Enginen yksi pitkäaikaisimmista asiakkaista, Onninen, järjesti Tampereella kaksi viikkoisen Onninen Hockey -tapahtuman, jonka yhteydessä yhtiön LVI- ja sähköalan asiakkaat ja kumppanit pääsivät esittelemään tuotteitaan ja palveluitaan näyttävässä Hockey-teemaan rakennetussa messutapahtumassa. Jo toista vuotta peräkkäin järjestetyn tapahtuman molempina viikkoina mukana oli yli 60 näytteilleasettajaa.

Tapahtumapaikkana toimi Tampereen Tullikamari ja näyttävä 40 x 20 m -kokoinen jättiteltta, joka rakennettiin Tullikamarinaukiolle, aivan Tullikamarin kylkeen kiinni. Jääkiekkomaaleiksi naamioitujen messuosastojen lisäksi tapahtumaan toteutettiin kiekonmuotoinen pitchauslava, jossa näytteilleasettajat saivat esitellä tuotteitaan ja palveluitaan. Lätkälegendoilla eli Liiga-alumneilla oli myös oma osastonsa, johon osallistui monia jääkiekkolegendoja, kuten Raimo Helminen, Saku Koivu, Veli-Pekka Ketola ja Heikki Riihiranta. Tapahtuman juontajana toimi Jaakko Saariluoma ja pääesiintyjänä nähtiin ja kuultiin Poika saunoo -hitin tekijä Poju, jonka biisit raikasivat koko tapahtuman ajan.

Messupäivät huipentuivat Suomen lätkäpeleihin. Onninen valtasi Nokia Areenan, jossa kutsuvieraat pääsivät seuraamaan jääkiekon MM-kisojen ottelua.

Sound Engine vastasi tapahtumatekniikan suunnittelusta ja toteutuksesta Tullikamarilla ja jättiteltassa sekä Nokia Areenan Onninen Hockey Lucky Bar VIP -tiloissa. Tapahtumaan rakennettiin brändiä tukeva valaistus sekä kattava monipisteäänentoisto ja kamera- & kuvatekniikka, joiden avulla varmistettiin yhtenäinen näkyvyys ja kuuluvuus kaikkiin tiloihin. Tapahtuman ilmettä korostettiin lukuisilla led-pinnoilla: mukana oli isoja panoraama-led-screenejä sekä led-pylon-mediapintoja. Messualueen lätkämaaliosastoista vastasi Dream Factory Oy.

”Olemme luottaneet Sound Enginen laadukkaaseen palveluun jo 20 vuoden ajan ja tämä tapahtuma onnistui jälleen kerran odotustemme mukaisesti”, kommentoi tapahtuman pääpromoottori Maarit Sahlsten-Juntunen Onniselta. ”Vuosien ajan olemme toteuttaneet isoja ja pieniä tapahtumia Suomessa ja ulkomailla. Huipputekniikan lisäksi Sound Engine on tarjonnut meille paljon hyviä ideoita ja ajatuksia tapahtumatuotantojemme toteuttamiseen”.

Kuvat: Opa Latvala ja Kalle Kirjalainen

Onko sinulla tarve tapahtumatekniikalle?

Katso muita referenssejämme, ota yhteyttä meihin ja suunnitellaan tapahtumaasi sopiva toteutus!
Erkki Castrén, 040 507 3227, erkki.castren@soundengine.fi
Jukka Kurkela, 040 506 0775, jukka.kurkela@soundengine.fi