Läntinen Tarvonsilta avattiin marraskuun 2020 alussa Tarvaspään ja Munkkiniemen väliselle kävely- ja pyöräliikenteelle ja Sound Engine oli mukana avajaisissa.

Laajalahdessa sijaitseva silta on tärkeä ja paljon käytetty niin työmatkaliikkujien kuin vapaa-ajan kulkijoiden keskuudessa.

Uuden sillan avajaisten kunniaksi järjestettiin pienimuotoinen pop-up-tapahtuma sekä julkistettiin juhlavideo, joka kertoo perinteikkään ylityspaikan vaihderikkaasta historiasta ja uuden sillan suunnittelusta ja rakentamisesta. Sound Engine toteutti videon Espoon kaupungille.

“Sound Engine otti hienosti kopin lähes mahdottomalla aikataululla, eikä kiire näy työn jäljessä lainkaan. Tuloksena syntyi upea video, johon saatiin hienosti ja mielenkiintoisella tavalla kiteytettyä kohteen merkitys, historia ja tekniikka”, kommentoi osallisuusmuotoilija Niko Riepponen, Espoon Kaupungilta.

Lue lisää Tarvonsillasta täältä.

Onko sinulla tarve videotuotannolle?

Sound Engine toteuttaa tarvittaessa avaimet käteen -periaatteella videotuotantoja ja muita kameratuotantoja. Lue lisää Engine Studion palveluista, katso muita referenssejä ja ota yhteyttä meihin:

Erkki Castrén, 040 507 3227, erkki.castren@soundengine.fi