YTK-yhdistys järjesti 14.5. 2020 yhdessä juontaja Anna Perhon kanssa Uuden äärellä -live-webinaarin Engine Studiolla.

Uuden äärellä webinaarissa käsiteltiin korona-ajan työttömyysturvaan liittyviä aiheita sekä arjen selviytymiskeinoja. Mukana tiukkoihin kysymyksiin vastaamassa oli YTK:n työttömyysturva-asiantuntija Petja Eklund.

Webinaari toteutettiin Engine Studiolla, joka brändättiin täysin YTK-yhdistyksen näköiseksi ja lavasteilla lähetys tehtiin hyvin televisiomaiseksi.

”Sound Enginen henkilökunnan kanssa oli helppo toteuttaa online-tapahtuma nopealla aikataululla, vaikka suunnitelmat vaihtuivat lennossa. He osasivat ottaa toiveemme ja hataratkin ajatuksemme hienosti huomioon suunnitellessamme toimivaa toteutusta. Studio näytti upealta ja loi ammattimaisen fiiliksen tavalliseen webinaariin. Puhujat kokivat, että heillä oli todella rento ja luottavainen olo tehdä oma osuutensa lavalla, mikä myös näkyi live-lähetyksessä yleisölle”, kommentoi Anne Rautu YTK-Yhdistys ry:n markkinointipäällikkö.

Lue tapahtumasta ja sen aiheista lisää täältä.

Katso tallenne livestriimistä täältä.

Engine Studio sijaitsee keskeisellä paikalla Helsingin Oulunkylässä. Engine Studio on monipuolinen ja moneen taipuva tila, jossa Sound Enginen ammattitaitoinen henkilökunta ja huippulaadukas tekniikka varmistavat etätapahtumasi onnistumisen ja elämyksellisyyden.

Onko sinulla tarve virtuaalitapahtumalle?

Lue lisää Engine Studiosta, katso muita referenssejä ja ota yhteyttä meihin ja suunnitellaan sinulle oma virtuaalitapahtuma:

Erkki Castrén, 040 507 3227, erkki.castren@soundengine.fi