Sound Engine ei palvele ainoastaan yritysasiakkaita. Tammikuussa 2017 järjestimme läheisen yhteistyökumppanimme Elina Koivumäen syntymäpäiväjuhlat näyttävästi Sound Enginen omassa showroomissa.

Elina oli kutsunut paikalle suuren määrän ystäviään ja läheisiään ja toiveissa oli ikimuistoiset juhlat – otimme haasteen vastaan!

Juhlien toteutus aloitettiin luonnollisesti huolellisella suunnittelulla. Tilat ja tekninen toteutus piti saada sopimaan illan ohjelmaan täydellisesti. Ohjelmassa oli erilaisia ohjelmanumeroita puheista ja lauluista kabaree-esityksiin. Päälava räätälöitiin esiintyjille Sound Enginen uusista lediseinistä, joilla luotiin haluttu Moulin Rouge -tunnelma. Näyttävillä valo- ja videototeutuksilla saatiin ennestään katossa ollut tunnelma vieläkin korkeammalle.

Syntymäpäiväsankari Elina kommentoi: ”Sound Enginen osaava tiimi osasi ottaa pienimmätkin toiveeni ja ideani vastaan ja toteuttaa ne valmiiksi korkeat odotukseni ylittäen. Myös yli 100 vierasta olivat aivan pää pyörällään toteutuksesta. Tilana Sound Enginen showroom oli myös erinomainen ja antoi paljon vapauksia hulluihinkin ideoihin.”