Sound Engine

Huomattavan hyvää tapahtumatuotantoa vuodesta 2003

Sound Engine on monipuolinen tapahtumatekniikan toteuttaja, joka on erikoistunut luoviin toteutuksiin ja laadukkaaseen tekniikkaan. Toteutamme niin fyysiset kuin virtuaalitapahtumat ammattitaidolla ja kokemuksella. Haasta meidät toteuttamaan vaativatkin tarpeesi!

Ammattitaitoinen tiimimme, tuettuna markkinoiden kovimmilla freelancereilla toteuttaa monikameraprojektit, ledinäyttötoteutukset, digitaalisen sisällöntuotannon, näyttävät lavarakenteet, kattavat äänentoistot yritysseminaareissa, sisä- ja ulkoilmatapahtumissa, messuilla. Virtuaali- ja hybriditapahtumat järjestämme joko omassa Engine Studiossamme  tai asiakkaamme tiloissa.

Omaa osaamistamme täydentää laaja yhteistyökumppaniverkosto.

Tasaista kasvua jo 20 vuoden ajan

Sound Enginen tarina alkoi jo kauan ennen yhtiön perustamista. Omistaja ja perustaja Erkki (Eki) Castrén on toiminut monipuolisesti musiikki- ja tapahtumamaailmassa nuoruudestaan lähtien. Rumpujen takaa Eki siirtyi miksaamaan bändejä ja kiinnostus äänentoistoon ja tapahtumatekniikkaan syventyi vuosien varrella – kunnes vuonna 2003 oli aika oman yhtiön perustamiseen.

Nyt jo 20 vuoden ikäinen Sound Engine on kasvanut tasaisesti koko historiansa ajan – tämän kasvun ja kehityksen ovat mahdollistaneet alan parhaat osaajat, joita Sound Enginen riveistä on aina löytynyt. Alkujaan äänentoisto– ja valopalveluita tarjonneesta pienestä yrityksestä on kasvanut moderni, monipuolinen ja laatuun satsaava tapahtumatekniikkatalo, jonka ammattitaitoinen henkilökunta ja jatkuvasti päivitettävä kalusto varmistavat tapahtuman kuin tapahtuman onnistumisen.