Uusi MARTIN MAC One -liikkuva valonheitin on pieni mutta pippurinen tulokas! Sound Enginen valokalusto kasvaa nyt 32:lla, vain 4 kiloa painavalla, MAC One:lla.

Lampun pieni koko ja erilaiset kiinnitysratkaisut mahdollistavat innovatiivisen valosuunnittelun niin pienemmissä iltajuhlissa kuin isommillakin lavoilla. Vaikuttavat 2500 lumenia valotehoa, Fresnel-linssi, 4-27-asteen moottoroitu kiila sekä tehokas 120W RGBL (Red, Green, Blue, Lime) LED-moottori takaavat sen, että tämä laiteuutuus jättää lähtemättömän vaikutuksen. Kapealla kiilalla pieni heitin pääsee uskomattomaan 375 000 candelan valotehoon. MAC Onea voidaan käyttää DMX-, Art-Net-, sACN- ja Martin P3 -ohjausjärjestelmillä, mikä mahdollistaa saumattoman integraation kaikkien valojärjestelmien kanssa.

Lisävarusteena Mac Onen mukana kulkee ripustuskehto, jonka ansiosta lampun asentaminen erilaisiin symmetrisiin muotoihin on helppoa ja mittanauhan voi jättää työkalupakkiin.

Olitpa sitten valosuunnittelija, vuokrafirma, bändi tai tapahtumajärjestäjä, MAC One on vastaus suuren lookin luomiseen monella pienellä valaisimella tai kompaktin valaisimen käyttämiseen ahtaissa tiloissa. Ylitä odotukset, vahvista luovaa ilmaisuasi ja mullista lava MAC Onella.

Katso esittelyvideo!
Lisää dataa tuotteesta löytyy täältä.
Laitteen tekniset tiedot tuolta.

Tiedustelut:
Jukka Kurkela, 040 506 0775, jukka.kurkela@soundengine.fi