Oletko suunnittelemassa virtuaalista yhtiökokousta, koulutustilaisuutta, seminaaria tai vaikkapa bändikeikkaa ja etsit täysin varusteltua studiotilaa, josta striimaus ja lähetys voidaan toteuttaa luotettavasti? Engine Studio on ratkaisu!

Sound Enginen Engine Studio sijaitsee keskeisellä paikalla Helsingin Oulunkylässä. Engine Studio on monipuolinen ja moneen taipuva tila, jossa Sound Enginen ammattitaitoinen henkilökunta ja huippulaadukas tekniikka varmistavat etätapahtumasi onnistumisen ja elämyksellisyyden. Olemme huomioineet tiloissa tilanteen edellyttämät turvatoimet: yleisen siisteyden lisäksi robottikamerat hoitavat kuvauksen ja esiintyjien ja tuotantotiimin välillä pysyy vaadittu turvaväli.

Julkaisualustana voidaan käyttää sinulle räätälöityä webcast-alustaa tai sosiaalisen median kanavia, kuten YouTube, FB-live, Vimeo. Lähetysalustamme mahdollistaa striimausten lisäksi vuorovaikutuksen lähettäjän ja kuulijan välillä: chatin lisäksi voit halutessasi ottaa käyttöösi myös viestiseinän, äänestyspalvelun ja videoneuvottelupalvelut.

Engine Studio faktoina:

  • Tilan fyysinen koko: 15 x 10 x 7 metriä (pituus x leveys x korkeus)
  • Kameratekniikka: 3 kpl Panasonic robottikameraa, 3 kpl SONY HD Studio Broadcast kameroita sekä dronekamera
  • Kuvaohjaus: striimaus ja tallennus tehdään Panasonicin Full HD -kuvaohjausyksiköllä, jota täydennetään Barco S4jr -kuvaprossesointijärjestelmällä.
  • Valokalusto: kaikki kuvausvalot ovat Moving head -heittimiä, jotka mahdollistavat tarkat rajaukset sekä nopeat ja väririkkaat valaistukset striimauksiin.
  • Projisointi: Studiotilassa on iso 4K-projisointitekniikka, jolla saadaan lähetyksiin tyylikkäät visualisoinnit tapahtumailmettä tukien.
  • Lavastuspalvelut: Sound Enginen laaja lavastevarasto mahdollistaa studiotilan muuttamisen lähes miksi tahansa – kysy vaihtoehtoja!

Huolehdimme osallistumisestasi tarkkaan oletpa sitten osallistuja tai puhujaa. Katso ohjeemme virtuaalitapahtumiin osallistumisesta.

Katso myös referenssitarinoitamme.

Ota yhteyttä, niin suunnitellaan sinulle oma elämyksellinen virtuaalinen tapahtuma!

Erkki Castrén, 040 507 3227, erkki.castren@soundengine.fi
Olli Peuhu, 040 072 6186, olli.peuhu@soundengine.fi
Jukka Kurkela, 040 506 0775, jukka.kurkela@soundengine.fi