Palvelut


Huomattavan hyvien tapahtumien toteuttamiseen tarvitaan monipuolista osaamista, kokemusta ja kumppaneita - näitä kaikkia meiltä löytyy. Omat palvelumme kattavat kaiken erilaisten tapahtumien ja tilaisuuksien ideoinnista ja konsultoinnista lopulliseen toteutukseen. Ideoimme, näytämme, kuvaamme, toistamme, valaisemme ja striimaamme.

Hoidamme yritys- ja kulttuuritilaisuudet, konsertit, messut, yksityistilaisuudet - kaikki tapahtumat, joissa tarvitaan tekniikkaa. Muut tapahtumatoimistopalvelut saat tarvittaessa luotettavilta kumppaneiltamme.

Toteutamme myös kaikki virtuaalitapahtumat ammattitaitoisesti joko Engine Studiossamme tai asiakkaan omissa tiloissa. Toimitamme tarvittavan tekniikan, julkaisualustan, viestiseinätoiminnot ja kaikki tarvittavat oheispalvelut.

Ääni

Kaikki lähtee hyvästä soundista! Meiltä saat markkinoiden laadukkaimpiin kuuluvan äänentoistolaitteiston pienimuotoisten seminaarien äänentoistosta suuriin ulkoilmatapahtumiin.

Klubeilta areenoille, meiltä löydät soveltuvat laitteet ja osaavat ääniteknikot.

Tutustu äänilaitteisiimme täällä.

Kuva- ja striimauspalvelut

Kuvatekniikka ja webcast & striimaus -palvelut ovat tällä hetkellä toimintamme ytimessä. Meiltä löytyy ammattitaitoiset tekijät ja laadukkaat laitteistot kuvan näyttämiseen, taltioimiseen ja jakamiseen: lediseinät ja videotykit sekä kamerat, kuvaohjausyksiköt ja webcast & striimaus -laitteet näyttäviin toteutuksiin. Hoidamme tapahtuman kuin tapahtuman livelähetyksenä nettiin.

Tutustu Engine Studioon ja laitteisiin.

Valo

Sound Engine on erikoistunut monipuolisiin valototeutuksiin. Ammattitaitoinen ja kokenut tiimimme hoitaa lähes minkä tahansa valototeutuksen olipa kyse hillitystä seminaarivalaistuksesta, suurten tilojen tunnelman luomisesta, show-valoista tai näyttävistä ulkovaloista.

Tutustu valopuolen referensseihin ja laitteisiin.

Digitaalinen sisällöntuotanto

Tapahtumien 3D-suunnittelukuvat, animoinnit, videototeutukset ja esitysmateriaalien visuaalinen käsittely kuuluvat myös palveluihimme. Designerimme auttavat myös tapahtumasi tai messuosastosi ilmeen suunnittelussa ja toteutuksessa.

Katso erilaisia toteutuksiamme referensseistä tai kuvagalleriassamme.

Trussit ja ripustus

Lähes jokaisessa tapahtumassa tarvitaan laadukkaita trussi- ja ripustusratkaisuja. Meiltä löytyy ratkaisut mitä monimuotoisimpiin toteutuksiin, jotka teemme alkusuunnittelusta purkuun. Tapahtumaturvallisuus on tällaisissa toteutuksissa olennaista ja me otamme asian vakavasti.

Katso erilaisia toteutuksiamme referensseistä tai kuvagalleriassamme.

Lavat

Suunnittelemme ja toteutamme tapahtumasi tarvitsemat lavaratkaisut seminaarin puhujakorokkeesta moniosaisiin ja -tasoisiin erikoisratkaisuihin. Meiltä saat myös liikuteltavan, nopeasti kasattavan ja käyttöön otettavan mobile-lavan tapahtumaasi.

Katso erilaisia toteutuksiamme referensseistä tai kuvagalleriassamme.

Sound Engine Crew


Tapahtuma-alan ammattilaisillamme on yhteenlaskettuna jo vuosikymmenten kokemus monipuolisista toteutuksista. Omien ammattilaistemme lisäksi palveluksessamme on kymmeniä alan rautaisimpia freelancereitä.

Referenssit


Olemme jatkuvasti innoissamme uusista ja erilaisista tapahtumista ja toteutuksista! Kaikki asiakkaamme ovat lähellä sydäntämme - alla referenssejä menneistä tekemisistämme, joista olemme erityisen ylpeitä.

YTK-yhdistys järjesti 14.5. 2020 yhdessä juontaja Anna Perhon kanssa Uuden äärellä -live-webinaarin Engine Studiolla.

Espoon kaupungin nuorisopalvelut tuotti toukokuussa 2020 nuorille suunnatun Keikkoja kotisohvalle -konserttisarjan, joka striimattiin suorana Nuori Espoon YouTube-kanavalle Engine Studiolta.

Sound Engine toteutti Trainers’ Housen pääkonttorin tiloihin TV-studiototeutuksen sekä koko päivän kestävän Mojo Tomorrow -livelähetyksen joulukuussa 2019.

Ajankohtaista


Voit seurata uutisiamme myös tilaamalla uutiskirjeemme alta tai seuraamalla meitä Facebookissa

Uutinen

16.3.2020

Olipa kyseessä yhtiökokous, osavuosikatsaus, koulutus, henkilöstöpäivä, seminaari tai jopa konsertti, se voidaan järjestää tehokkaasti netissä.

Uutinen

6.9.2019

Sound Engine hankki vuokrakalustoonsa kaksi uutta D&B B8 subwooferia, jotka yhdessä C24, E5 tai E8 kaiuttimien kanssa takaavat festaritasoisen äänentoiston myös pienissä tiloissa.

Uutinen

28.8.2019

Myyntitiimimme vahvistuu, kun yrittäjätaustainen tapahtuma- ja musiikkialan kokenut tekijä Olli liittyi elokuun alusta joukkoomme.

Lue lisää