Onninen Oy on yksi Sound Enginen pitkäaikaisimmista asiakkaista. Olemme tuottaneet Onniselle monenlaisia toteutuksia Suomessa ja ulkomailla, ja olemme erittäin iloisia pitkään kestäneestä yhteistyöstä.

Helmi-maaliskuussa 2017 saimme tehdä monipuolisen teknisen toteutuksen Lahden MM-kisojen yhteydessä toteutettuun Onninen SKI 2017 -tapahtumaan. Onninen järjesti messutapahtuman, jossa oli mukana lukuisia näytteilleasettajia: asiakkaita ja yhteistyökumppaneita eri puolilta Suomea.

Tiimimme toteutti tapahtumalle kokonaisvaltaisen osastosuunnitelman, johon kuului visuaalinen lavastussuunnittelu sekä näyttelyalueen pohjapiirrokset. Teknisellä puolella huolehdimme monikameratoteutuksesta, sekä valo-, ääni- ja kuvatekniikasta. Ohjattu ja editoitu kuvamateriaali heijastettiin suurille kuvapinnoille tapahtuman osallistujille.

Onninen tarjoaa kattavia materiaali- ja tietovirtapalveluja urakoitsijoille, teollisuudelle, julkisille organisaatioille ja teknisten tuotteiden jälleenmyyjille sekä tavarantoimittajille. Onninen on alalla vuodesta 1913 toiminut suomalainen yhtiö. Se työllistää Suomen, Ruotsin, Norjan, Puolan, Venäjän ja Baltian toiminnoissaan yhteensä 3 100 henkilöä. Onninen on osa K-ryhmän rakentamisen ja talotekniikan kaupan toimialaa.