Ajankohtaista

Engine Studio laajentui yhdeksi Suomen suurimmista virtuaalitapahtumastudioista


Sound Enginen Helsingin Oulunkylässä sijaitseva Engine Studio uudistui ja laajeni tammikuussa 2021 ja se kuuluu nyt Suomen suurimpiin virtuaalitapahtumastudioihin.

Engine Studion suurempia virtuaalitapahtumatiloja on nyt kaksi, joissa voi toteuttaa erilaisia tapahtumia joko samaan aikaan tai siten, että pienempi studiotila toimii isomman lämpiönä. Pienempi Engine Studio III on rakenteilla ja aloittaa toimintansa myöhemmin vuonna 2021.

Sound Enginen tiimi vahvistui kahdella ammattilaisella


Tapahtuma-ammattilainen Jatta Salminen (kuvassa oikealla) on aloittanut Sound Enginellä tuottajana ja projektipäällikkönä. Jatta vaikutti ennen Sound Engineä Alma Talentissa, jossa hän toimi tapahtumavastaavana huolehtien Alma Talentin päättäjätapahtumien tuotannoista. Jatalle on kertynyt kokemusta myös virtuaalitapahtumista, jotka ovat Sound Enginen liiketoiminnan ytimessä tällä hetkellä.

 

Elina Sallinen on aloittanut Sound Enginen toimistopäällikkönä ja vastaa toimiston ja taloushallinnon sujuvuudesta. Ennen Sound Engineen siirtymistä Elina on toiminut vastaavissa yrityshallinnon tehtävissä eri toimialoilla sekä julkisella että yksityisellä puolella.

Siirrä tapahtumasi nettiin Sound Enginen striimauspalvelulla


Sound Engine on striimaus- ja webcast-palveluiden ammattilainen, joka auttaa sinua tavoittamaan henkilöstösi, sidosryhmäsi ja asiakkaasi livelähetyksen avulla. Olipa kyseessä yhtiökokous, osavuosikatsaus, koulutus, henkilöstöpäivä, seminaari tai jopa konsertti, se voidaan järjestää tehokkaasti netissä.

Webinaari, virtuaalitapahtuma, nettilähetys, online-kokous… Olipa digitaalisen tapahtuman muoto tai nimi mikä tahansa, se pystytään toteuttamaan moderneilla välineillä tehokkaasti  ja vastuullisesti. Tarvitaan vain toimiva nettiyhteys ja Sound Engine hoitaa lopun puolestasi.

Kuten reaalimaailman tapahtumissa, myös virtuaalitapahtumissa osallistujien läsnäolo ja vuorovaikutus ovat tärkeitä ja ne mahdollistavat lähetyksen aikaisen dialogin. Tapahtumissa viestitään reaaliaikaisesti kun osallistujat pystyvät livenä kommentoimaan käsiteltäviä aiheita ja voivat vaikuttaa tapahtumien kulkuun.

Sound Engine on toteuttanut kaiken kokoisia tapahtuma verkossa jo yli 10 vuoden ajan. Olipa kyseessä muutamien henkilöiden tai useamman tuhannen henkilön tavoittaminen verkkolähetyksellä, toteutamme sen luotettavasti ja kustannustehokkaasti.

Lue referensseistämme miten toteutimme Trainers’ Houselle live-TV-studion.

Lisätiedot:

Olli Peuhu
Sales and Project Manager
+358 40 072 6186
olli.peuhu@soundengine.fi

Erkki Castrén
Founder, Sales
040 507 3227
erkki.castren@soundengine.fi

Jukka Kurkela
Technical Director, Sales
040 506 0775
jukka.kurkela@soundengine.fi

Webcast-palvelut mahdollistavat etätapahtuman


Kohtaaminen ja verkostoituminen ovat erittäin tärkeä osa yritystapahtumia. Mikäli tapahtuman järjestämiseen tarvitaan face to face kohtaamisen sijaan vaihtoehtoista toteutustapaa, tarjoamme interaktiivisen ratkaisun etätapahtuman toteuttamiseen.

Yksi vaihtoehto toteuttaa tilaisuus on lähettää tapahtuma suorana internetin välityksellä osallistujille.

Oma lähetysstudio toimitiloihin

Tapahtuma voidaan toteuttaa studiomuotoisena kaikkialle, jossa on toimiva internetyhteys ja jakaa yleisölle webcast-lähetyksenä eri sidosryhmille. Interaktiivisuus on tätä päivää ja chat-ominaisuudella saadaan tapahtuman vuorovaikutus kahdensuuntaiseksi. Julkaisualustana striimaukselle voidaan käyttää mm. Vimeo, YouTube tai jopa Facebook. Toteutimme joulukuussa webcasting studion Trainers´ Housen tiloihin. Lisätietoja toteutuksesta täältä.

 

Lisätiedot:

Jukka Kurkela
Technicial Director, Sales
jukka.kurkela@soundengine.fi
+358 40 506 0775

 

Avainsanat: Striimaus, Stream, Webinaari, Streaming service, Webinar

Tuhti soundi ja korkeatasoinen äänentoisto pienessä paketissa! 


Sound Engine hankki vuokrakalustoonsa kaksi uutta D&B B8 subwooferia, jotka yhdessä C24, E5 tai E8 kaiuttimien kanssa takaavat festaritasoisen äänentoiston myös pienissä tiloissa.

Samalla kalustomme täydentyi kahdella D&B Y10P kaiuttimella. Nyt kalustostamme löytyy näitä yhteensä 4 kpl.

D&B B8 subwoofer on erittäin kompakti kannettava bassokaiutin joka sujahtaa näppärästi matalankin lavan alle. Nämä vain 18 kiloiset kaunokaiset ovat toivottu lisä jo kattavaan äänentoistojärjestelmälaitteiden varastoomme.

Lisätietoja ja vuokrasaatavuuksia voit tiedustella Jukka Kurkelalta: jukka.kurkela@soundengine.fi

Jesse – positiivinen pulmien ratkoja liittyy joukkoomme!


Yli kymmenen vuoden ajan freelancerina Sound Enginen tuotannoissa toiminut Jesse aloitti elokuussa tiimimme vakituisena jäsenenä. Hän tuo mukanaan monipuolista osaamista, hyvää näkemystä ja reipasta meininkiä päivittäiseen toimintaamme.

Jesse on viime vuodet viettänyt opiskellen ja töitä tehden. Hänellä on myös rytmiä veressä ja Jesse tykkää lukea faktapohjaisia teoksia! Jesse on tekijämiehiä – työkavereiden sanoin ratkaisukeskeinen ja tuo positiivista energiaa porukkaan.

Jesse Koskivuori
AV Technician
jesse.koskivuori@soundengine.fi
+358 40 778 9568

Myyntitiimiin uusi vahvistus!


Myyntitiimimme vahvistuu, kun yrittäjätaustainen tapahtuma- ja musiikkialan kokenut tekijä Olli liittyi elokuun alusta joukkoomme. Aikaisemmin Olli on toiminut muun muassa useiden yritystapahtumien tuottajana ja ohjelmasuunnittelijana sekä konserttien järjestäjänä ja artistimanagerina.

Olli viimeistelee parhaillaan Haaga-Heliassa liiketalouden opintoja ja tehostaa työpanoksellaan Sound Enginen myyntiä ja uusasiakashankintaa. Olli on myös ammattitaitoinen muusikko ja basisti.

Olli soittaa sinulle lähiaikoina tai jos haluat säästää häneltä vaivan niin voit soittaa myös hänelle!

Olli Peuhu
Sales and Project Manager
olli.peuhu@soundengine.fi
+358 400 726 186

Lisää täydennystä varastoon!


Lamppuroikat, nuo tunnelmanluojien kruunaamattomat kuningattaret, tuovat takuuvarmaa fiilistä loppukesään sekä talveen!

Varastomme sai täydennystä lamppuroikkiin. Sitä on vuokrattavissa nyt yhteensä 500m verran. Lamppuroikissa kannat ovat 0,5-1 m välein.

Lisätiedot Jukka Kurkelalta

Cinema transparent valkokangas!


Nyt vuokrattavissa on myös Harknessin erittäin laadukas transparent Cinema valkokangas kooltaan 11 x 4,6 metriä ja se soveltuu erinomaisesti myös ulkokäyttöön!

Valkokangas on monikäyttöinen ja mukautuu erilaisiin käyttötarkoituksiin, yleensä käytettäväksi hämärissä olosuhteissa. Erinomainen loppukesän ulkoilmatapahtumissa!

Joustava PVC-pohjainen materiaali tarjoaa laajat katselukulmat, suuren kontrastin, kirkkaat kuvat ja erinomaisen värilämpötilan.

Lisätietoja Erkki Castrénilta tai engine@soundengine.fi

Syksyä jo ilmassa – hankimme jälleen uusia tuotteita vuokrauskäyttöön!


Täydensimme varastoamme jo loistaviksi todetuilla valonheittimillä ja hankimme lisää 12 kpl Martin MAC Aura XB Wash moving head heittimiä, nyt näitä löytyy hyllystämme yhteensä 44 kpl.

Lisätietoja saat laitteista tai varaustilanteista Jukka Kurkelalta tai lähettämällä viestiä engine(@)soundengine.fi

Lisätietoja valmistajan sivuilta Martin MAC Aura XB heittimistä 

Saatavilla nyt vuokrauskäyttöön d&b E5 kaiuttimia!


Pieni on kaunista!

Sound Engine täydensi kaiutinvarastoaan kompakteilla laitteilla. Pienen kokonsa myötä E5 kaiuttimet soveltuvat erityisen hyvin esimerkiksi toimistoihin tai pienempiin tilaisuuksiin. Soundi taattua d&b laatua!

E5 on kevyt passiivinen 2-tiekaiutin joka on tarkoitettu puhe- ja musiikkikäyttöön. Sitä voidaan käyttää erillisenä tai yhdessä E-sarjan subwoofereilla vahvistettuna. Kaiutin soveltuu myös ulkokäyttöön.

Tutustu tarkemmin: https://www.dbaudio.com/global/en/products/series/e-series/e5/

Sound Engine Sabatonin kiertueelle


Yksi maailman suurimmista metalliyhtyeistä, Sabaton, aloittaa pian The Great Tour -maailmankiertueensa, johon kuuluu mm. pääesiintyjäpaikat Wacken Open Air ja Bloodstock -festivaaleilla. Sound Engine on mukana Sabatonin kiertueella toteuttamassa yhtyeen sotatantereeksi muutettavaa lavakokonaisuutta.

Fyysisten teatraalisten lavaelementtien lisäksi bändi hyödyntää Sound Enginen Panasonic PT-RQ22K (4K, 20 000 lumenia) -laserprojektoreita, jonne sisällön tuottaa Sound Enginen Head of Video Sami Rautio, joka on toiminut yhtyeen suunnittelija-ohjelmoijana vuodesta 2016. Monitoripuolen äänentoistossa Sabaton luottaa Sound Enginen Yamaha PM7 Rivage -mikseriin sekä RPio622 i/o -järjestelmään.

Lue aiheesta lisää englanninkielisestä uutisestamme.

 

Martin MAC Encore


Sound Engine on vahvistanut valopuolen kalustoaan hankkimalla 10 kpl Martin MAC Encore Performance CLD -heittimiä. Encore-heittimet edustavat viimeisintä LED-teknologiaa, joka on korvaamassa perinteiset polttimo-heittimet lähiaikoina.

Erityisesti teatterikäyttöön suunnitellut heittimet on varustettu 6000 Kelvinin ledeillä, elektronisella himmenninohjauksella, monipuolisilla himmennyskäyrillä ja ensiluokkaisella tungsten-emulaatiolla. Tarkka ja nopea zoom-optiikka on varustettu automaattisesti linkittyvällä tarkennuksella ja neliveitsisellä rajauksella. Energiapihiys kuuluu myös luonnollisesti Encore-heittimien ominaisuuksiin.

Encore-heittimet olivat Sound Enginen käytössä ensimmäisen kerran Espoon itsenäisyyspäivän konsertissa.

Lisätietoja Martin Mac Encore CLD -heittimistä.

Studiotecin artikkeli Encore-heittimistä.

Sound Enginelle Panasonicin supertarkkoja 4K-projektoreita


Sound Engine oli Euroopan ensimmäisiä yhtiöitä, joille Panasonic toimitti uusia huipputarkkoja RQ22 4K -laserprojektoreitaan. 20 000 ansilumenin RQ22-projektorin välittämä kuva on ylivoimainen verrattuna perinteisiin Full HD -laitteisiin.

Selkeästi suurin RQ22:n tuoma hyöty on, että se mahdollistaa tapahtumissa yleistyneiden laajakuvapintojen toteuttamisen yhdellä projektorilla kahden sijaan. Esim. 9×3 metrin 3:1-kuvasuhteen kuvapinta voidaan nyt tehdä yhdellä RQ22 4K -laserprojektorilla, kun aikaisemmin tähän tarvittiin vähintään kaksi Full HD -laitetta. Perinteisillä Full HD -projektoreilla myös esillepano oli työläämpää ja softblend-kuvan tarkkuus saattoi kärsiä kesken esityksen mikäli kuvapinta pääsi liikkumaan. RQ22 on myös huomattavasti nopeampi asentaa eli se säästää aikaa ja tarvittavia kuvateknikkoresursseja.

Lisätietoja antaa Head of Video: Sami Rautio: sami.rautio@soundengine.fi.

Lue lisää RQ22 4K -projektoreista Panasonicin sivuilta.

Sound Engine hankkii ensimmäisenä Suomessa Yamaha RIVAGE PM7- mikserin


Yamaha ja Sound Engine ovat solmineet yhteistyösopimuksen, jonka puitteissa Sound Engine hankkii käyttöönsä raskaan sarjan Yamaha RIVAGE PM7 -uutuusmikserin – ensimmäisenä tapahtumatekniikkayhtiönä Suomessa.

Sound Enginestä tulee myös Yamahan RIVAGE PM7- ja PM10-miksereiden tuotetuki- ja koulutuskumppani.

”Yamaha valmisti maailman ensimmäisen digitaalisen mikserin jo yli 30 vuotta sitten ja uudet RIVAGE PM10- ja PM7-mikserit jatkavat tätä perinnettä”, kommentoi Yamahan Suomen myyntijohtaja Jari Ukkonen. “Sound Engine on Yamahalle erinomainen PM7- ja PM10-sarjan tuotetuki- ja koulutuskumppani Suomessa, sillä yhtiöllä on entuudestaan vahvaa kokemusta ja osaamista Yamahan tuotteista.”

”Olemme ylpeitä tuodessamme ensimmäisenä YAMAHA RIVAGE PM7 -mikserin Suomen tapahtumamarkkinoille”, kommentoi Sound Enginen omistaja Erkki Castrén. ”Valinta oli meille hyvin luonnollinen, koska meillä on entuudestaan Yamaha-tuoteperheen QL- ja CL-sarjan miksereitä. RIVAGE PM7:n erittäin laadukkaan etuasteen ansiosta mikserin soundi on silkkinen, ja sen monipuoliset ja selkeät ominaisuudet tekevät siitä Yamahalle tyypillisesti hyvin helppokäyttöisen.”

Sound Enginelle RIVAGE PM7 saapuu toukokuun puolivälin maissa, jonka jälkeen laite on myös vuokrattavissa. Tekninen johtaja Jukka Kurkela antaa asiasta lisätietoja.

Lue lisää Rivage PM7 -mikseristä täältä.

Lisätietoja:

Erkki Castrén, Sound Engine, +358 40 507 3227, erkki.castren@soundengine.fi

Jukka Kurkela, Sound Engine, +358 40 506 0775, jukka.kurkela@soundengine.fi

 

Valoa isoille pinnoille Ehrgeiz Chroma 40-RGWB -heittimillä


Viimeisin laiteuutuutemme tuo rutkasti lisäpotkua valokalustoomme. Korkealuokkainen Ehrgeiz CHROMA 40-RGBW on suunniteltu erityisesti laajojen pintojen valaisemiseen ja värjäämiseen. CHROMA 40-RGBW toimii erinomaisesti sisä- ja ulkotiloissa (IP65).

Laitteessa on erittäin voimakas valoteho, jonka tuottaa erikseen vaihdettavat 40 kpl 15W LED-valoa. CHROMA 40-RGBW:n asennus on helppoa ja nopeaa, sillä käytössä on eventCON-kaapeli, joka yhdistää signaali- ja virtasyötön samaan johtoon. Ehrgeiz on maailman ensimmäisiä eventCON-tekniikan hyödyntäjiä.

Viiden erillisen LED-alueen ohjaaminen onnistuu helposti myös langattomasti integroidun LumenRadon DMX -vastaanottimen ansiosta.

Sound Enginen hyllystä löytyy nyt 24 kpl CHROMA 40-RGBW -heitintä, jotka kulkevat keikkapaikalle kätevissä kuuden heittimen kuljetuslaatikoissa.

Lue lisää täältä.

Roe Hybrid 15S efekti-LED-seinä


ROE Hybrid 15S on uutuustuotteemme, ja olemme tiettävästi ensimmäinen tapahtumayhtiö Pohjoismaissa, joilla on nyt tarjota asiakkailleen tätä tuotetta!

Hybrid 15S yhdistää ennennäkemättömällä tavalla videoseinän ja efektivalaisimen. Paneelin koko on 60 × 15 cm, jonka videopinnan pikselitiheys on 15 mm. Lisäksi siihen on integroitu neljä 300 lumenin RGB-ledispottia, joita voidaan ohjata erikseen. Paneeleita voidaan yhdistellä toisiinsa tai ne voi kiinnittää yksittäin esim. trussiin, jolloin vain mielikuvitus rajoittaa niiden käyttöä. Paneeleita on yhteensä 50 kpl eli niistä voi tehdä esim. 10 kpl 300 × 15 cm palkkia esiintymislavan taakse. IP65 -suojaus ja 2800 nitsin valovoima tekee paneeleista toimivan niin ulkona kuin sisälläkin.

Kumpaakin lediseinämallia voidaan yhdistellä eri tavoilla ja rakentaa niistä yksi iso kokonaisuus, johon voidaan tarvittaessa ajaa samaa kuvasisältöä.

Tutustu tarkemmin uutuuksiin: Roe S15

Roe Hybrid S15 video

Sami Rautio ottaa videotekniikan haltuun


Sound Enginen videotekniikasta vastuun ottaa Sami Rautio. Hän tulee suunnittelemaan ja kehittämään video- ja kuvatekniikkaa, konsultoi asiakkaita, sekä operoi tekniikkaa myös keikoilla.

Ääniteknikosta videoteknikoksi

Koska kaiken uuden oppiminen on parasta ikinä, Samin käsi nousi vuosia sitten ensimmäisenä ylös, kun jonkun piti ottaa videotekniikka haltuun. Sami hallitsee hyvin myös ääni- ja valotekniikan, jotka monesti liittyvätkin kuvatekniikan järjestelmiin.

Samilla on vahva tausta niin keikkailevana äänimiehenä, kuin studioteknikkona. Kokemusta on kertynyt myös urakointi- ja maahantuontipuolelta. Järjestelmäsuunnittelu on arkipäivää ja luovat kuvaratkaisut elämän suola.

Vapaa-aikana Sami miksaa bändejä keikoilla ja tämä kitaristi/basisti/huutaja tekee myös musiikkia. Harrastaa äänisuunnittelun, videosuunnittelun ja sävellystyön yhdistelyä etsiessään äärimmäisiä audiovisuaalisia kokemuksia.

Sami Rautio
Head of Video
sami.rautio@soundengine.fi
+358 044 9720 451

Suomi ysi-ysi Espoossa


99. itsenäisyyspäivää juhlitaan Espoossa Metro Areenalla järestettävässä juhlakonsertissa.

Orkesterina soittaa Tapiolan nuoret sinfonikot kapellimestarinaan Erkki Lasonpalo. Solisteina esiintyvät Suvi Teräsniska, Waltteri Torikka ja Essi Luttinen.

Jos et pääse paikalle, niin voit seurata konsertin nettilähetystä suoraan vaikka kotisohvaltasi.

Sound Engine vastaa konsertin kuvatekniikasta live-yleisölle, sekä kameratuotannosta ja striimauksesta nettiyleisölle.

Monitori- ja pilarikaiuttimia moneen käyttöön


Monitori- ja pilarikaiuttimia moneen käyttöön

Hankimme kaiutinvalikoimaamme täydennystä 12:sta d&b audiotechnik M4 lattiamonitorin ja kahden 24C pilarikaiuttimen verran.

Huippulaadukkaat M4 monitorit ovat raideriystävällisiä ja kelpaavat myös suurimmille tähtiartisteille. Monitoreja voidaan käyttää myös tehokkaina 70° x 50° PA-kaiuttimina maasta nousevalle katsomolle suunnattuna, ripustettuna tai vaikka tolpan nokkaan asennettuna.

Mustat 24C pilarikauiuttimet ovat metrin korkuiset ja vain 12cm leveät ja ne häviävät hienosti lavan reunoille, eivätkä peitä näkymiä yleisöltä. Äänenpainetta näistä lähtee kuitenkin riittävästi niin seminaarien puheisiin, kuin vaikka pienen bändinkin käyttöön. Pienempiin tiloihin E12X subwoofereilla ja enemmän alapään potkua kaipaaviin tilaisuuksiin Y-subeilla vahvistettuna. 24C kaiuttimet saa asennettua tolpan nokkaan tai ne voi vaikka ripustaa trussiin.

Tutustu tarkemmin uutuuksiin: M4 ja 24C.

Sound Engine siirtyy näyttävästi lediseinäaikaan


Haluatko tapahtumaasi näyttäviä, luovia, erimuotoisia kuvapintoja? Kristallinkirkasta kuvapintaa vaikka ympäristö on valoisa? Projektorille ei oikein olisi tilaa?

Uudet ROE-lediseinämme ovat ratkaisu näihin ja moneen muuhunkin!
ROE on suunnitellut tuotteensa erityisesti rental-yhtiöiden kovaan ja vaativaan käyttöön. Vahvat mekaaniset rakenteet ja nopeat magneettiavusteiset kiinnitysjärjestelmät takaavat onnistuneet keikat kerta toisensa jälkeen. Monipuolinen ja luovia ratkaisuja tukeva Evision-ohjaus mahdollistaa mielikuvituksellisimmatkin näyttämökuvat nopeasti ja tarkasti.

Virkistystaajuus, väriavaruus, himmennettävyys ja katselukulmat soveltuvat vaativienkin live-tapahtumien ja TV-tuotantojen tarpeisiin. Jos tilaamamme määrät eivät riitä niin saamme lisää yhteensopiviksi kalibroituja moduuleita yhteistyökumppaneilta Euroopasta.

ROE Black Pearl -lediseinä on tarkoitettu esityskäyttöön ja sen 3,9 mm:n pikselitiheys tekee kuvasta terävän ja toimivan jo muutaman metrin katseluetäisyydellä. Black Pearl rakentuu 50 × 50 cm-moduuleista, joita yhdistelemällä voidaan luoda erikokoisia ja -muotoisia kuvapintoja. Moduuleita on meille tulossa yhteensä 30 m², joilla saadaan tehtyä Full HD -tarkkuuden kuvapinta. Moduulit voidaan ripustaa, tai rakentaa lattialle tai esiintymislavalle. Kuvapinnasta saadaan haluttaessa kaareva tai kupera ja se voi muodostua myös erillisistä ja eri muotoisista osista, joihin voidaan ajaa kuitenkin yksi iso kuva.

ROE Hybrid 15S on toinen uutuustuotteemme, ja olemme tiettävästi ensimmäinen tapahtumayhtiö Pohjoismaissa, joilla on tarjota asiakkailleen tätä tuotetta! Hybrid 15S yhdistää ennennäkemättömällä tavalla videoseinän ja efektivalaisimen. Paneelin koko on 60 × 15 cm, jonka videopinnan pikselitiheys on 15 mm. Siihen on lisäksi integroitu neljä 300 lumenin RGB-ledispottia, joita voidaan ohjata erikseen. Paneeleita voidaan yhdistellä toisiinsa tai ne voi kiinnittää yksittäin esim. trussiin, jolloin vain mielikuvitus rajoittaa niiden käyttöä. Paneeleita on tulossa yhteensä 50 kpl eli niistä voi tehdä esim. 10 kpl 300 × 15 cm palkkia esiintymislavan taakse. IP65 -suojaus ja 2800 nitsin valovoima tekee paneeleista toimivan niin ulkona kuin sisälläkin.

Kumpaakin lediseinämallia voidaan yhdistellä eri tavoilla ja rakentaa niistä yksi iso kokonaisuus, johon voidaan tarvittaessa ajaa samaa kuvasisältöä.
Olemme erittäin ylpeitä näistä tuoteuutuuksista ja odotamme innolla niiden mahdollistamia luovia ratkaisuja!


Homepage

Palvelut


Huomattavan hyvien tapahtumien toteuttamiseen tarvitaan monipuolista osaamista, kokemusta ja kumppaneita - näitä kaikkia meiltä löytyy. Omat palvelumme kattavat kaiken erilaisten tapahtumien ja tilaisuuksien ideoinnista ja konsultoinnista lopulliseen toteutukseen. Ideoimme, näytämme, kuvaamme, toistamme, valaisemme ja striimaamme.

Hoidamme yritys- ja kulttuuritilaisuudet, konsertit, messut, yksityistilaisuudet - kaikki tapahtumat, joissa tarvitaan tekniikkaa. Muut tapahtumatoimistopalvelut saat tarvittaessa luotettavilta kumppaneiltamme.

Toteutamme kaikki virtuaalitapahtumat ammattitaitoisesti joko Engine Studiossamme, asiakkaan omissa tiloissa - tai missä vaan. Toimitamme tarvittavan tekniikan, julkaisualustan, viestiseinätoiminnot ja kaikki tarvittavat oheispalvelut.

Virtuaalitapahtumat Engine Studiolla

Engine Studio on monipuolinen ja moneen taipuva studiotila, jossa Sound Enginen ammattitaitoinen henkilökunta ja TV-tuotantotasoinen tekniikka varmistavat virtuaalitapahtumasi onnistumisen ja elämyksellisyyden. Engine Studio sijaitsee keskeisellä paikalla Helsingin Oulunkylässä ja kauttamme saat kaikki palvelut ammattitasoisen virtuaalitapahtuman toteutukseen.

Lisätietoja Engine Studion sivuilta. Katso myös toteutuksiamme referensseistä.

Liikkuvat virtuaalitapahtumat

Liikkuvat studioyksikkömme toteuttavat laadukkaasti ja vaivattomasti virtuaalitapahtumat myös asiakkaan omista tiloista – tai käytännössä lähes mistä tahansa.

Hoidamme etätapahtumasi tarvittaessa avaimet käteen -periaatteella eli  huolehdimme suunnittelusta, tarvittavasta tekniikasta, räätälöimme asiakaskohtaisen julkaisualustan ja viestiseinän sekä toimitamme muut tarvittavat palvelut. Laadukas monikamerajärjestelmämme takaa laadun sijainnista riippumatta.

Katso toteutuksia referensseistämme.

Videotuotanto

Kuva- ja videoalan ammattilaisemme toteuttavat videosisällöt tarpeesi mukaan eli toteutamme räätölöityjä yritysvideoita monenlaisiin käyttötarpeisiin. Hoidamme käsikirjoituksen, ohjauksen sekä sisällön tuotannon alusta loppuun tarpeen vaatiessa. Editoimme ja kuvaamme laadukkaalla kalustolla – tarvittaessa myös ilmasta dronekameroillamme.

Muutama Sound Enginen toteuttama video:
Espoon Tarvonsillan avajaiset
Helsingin Yrittäjien Vuoden Yritys 2020

Ääni

Kaikki lähtee hyvästä soundista! Meiltä saat markkinoiden laadukkaimpiin kuuluvan äänentoistolaitteiston niin virtuaali- kuin fyysisiinkin tapahtumiin – pienimuotoisten etätapahtumien äänentoistosta suuriin ulkoilmatapahtumiin.

Meiltä löydät keikkaan kuin keikkaan soveltuvat laitteet ja osaavat ääniteknikot.

Tutustu äänilaitteisiimme täällä.

Valo

Sound Engine on erikoistunut monipuolisiin valototeutuksiin. Ammattitaitoinen ja kokenut tiimimme hoitaa lähes minkä tahansa valototeutuksen olipa kyse virtuaalitapahtuman ammattimaisesta valaisemisesta, seminaarista,  suurten tilojen tunnelman luomisesta, show-valoista tai näyttävistä ulkovaloista.

Tutustu referensseihin ja laitteisiin.

Kuva

Tarjoamme ammattitaitoiset tekijät ja laadukkaat laitteistot kuvan näyttämiseen ja projisointeihin. Meiltä saat markkinoiden parhaimmat lediseinät, videotykit ja näytöt, joilla voit varmistaa tapahtumasi näyttävyyden. Projisointitekniikkaa hyödynnetään laajasti myös virtuaalitapahtumissa.

Tutustu referensseihimme ja laitteisiin.

Sound Engine Crew


Tapahtuma-alan ammattilaisillamme on yhteenlaskettuna jo vuosikymmenten kokemus monipuolisista toteutuksista. Omien ammattilaistemme lisäksi palveluksessamme on kymmeniä alan rautaisimpia freelancereitä.

Yhteystiedot näet siirtämällä hiiren kuvan päälle. Voit aina laittaa myös viestiä osoitteeseen engine@soundengine.fi.

Referenssit


Olemme jatkuvasti innoissamme uusista ja erilaisista tapahtumista ja toteutuksista! Kaikki asiakkaamme ovat lähellä sydäntämme - alla referenssejä menneistä tekemisistämme, joista olemme erityisen ylpeitä.

Arctic Blue OAT, maailman ensimmäinen täysin maidoton ja vegaaninen ginikauralikööri lanseerattiin virtuaalitapahtumassa Engine Studiolta toukokuussa 2021.

Taloustutkimuksen ja M&M-lehden yhteistyössä toteuttaman Brändien arvostus -tutkimuksen tulokset julkistettiin 20. elokuuta Engine Studiolla järjestetyssä virtuaalitapahtumassa.

Espoon kaupungin nuorisopalvelut tuotti toukokuussa 2020 nuorille suunnatun Keikkoja kotisohvalle -konserttisarjan, joka striimattiin suorana Nuori Espoon YouTube-kanavalle Engine Studiolta.

Ajankohtaista


Voit seurata uutisiamme myös tilaamalla uutiskirjeemme alta tai seuraamalla meitä Facebookissa

Uutinen

1.2.2021

Sound Enginen Helsingin Oulunkylässä sijaitseva Engine Studio uudistui ja laajeni tammikuussa 2021 ja se kuuluu nyt Suomen suurimpiin virtuaalitapahtumastudioihin.

Uutinen

1.2.2021

Tiimimme on vahvistunut kun tapahtuma-ammattilainen Jatta Salminen sekä toimistopäällikkö Elina Sallinen aloittivat tuoreina engineläisinä.

Uutinen

16.3.2020

Olipa kyseessä yhtiökokous, osavuosikatsaus, koulutus, henkilöstöpäivä, seminaari tai jopa konsertti, se voidaan järjestää tehokkaasti netissä.

Lue lisää

About us

Sound Engine

Quality event production since 2003

Sound Engine is a versatile event production company, specialized in creative productions and high-quality event technology. Currently, imaging/video and lighting are core areas in our offering, not forgetting sound of course. Challenge us to make your most challenging ideas come alive!

Our professional team, supported by the most talented freelancers on the market has the expertise to deliver multi-camera projects, LED screen installments, digital content production, demanding stage & truss setups, and comprehensive sound systems. For corporate seminars, indoor and outdoor events, fairs, you name it! Our wide network of partners supports our own expertise.

Steady growth for 15 years

The story of Sound Engine started long before the founding of the company. Owner and founder Erkki (Eki) Castrén has been active in the music and event field almost his entire life. From being a heavy rock drummer, he moved to being a sound engineer for various bands. His passion for sound and event production grew deeper during these years, and in 2003 the time was right to found his own company.

In 2018 Sound Engine is celebrating its 15th year in operation. The company has experienced steady growth throughout its entire history, which has been made possible by the incredible talent of the Sound Engine team. The company has developed from a small sound and lighting company into a modern and versatile event technology business, with skilled staff and constantly updated equipment to ensure every event meets the high standards demanded by clients.

Rental equipment for professionals and experts

We also serve both professionals and experienced enthusiasts in the needs of quality equipment rentals. Updated lists of our available equipment are available behind the links below. If the product you need is not on the list, you can ask directly by emailing us.

Our products are divided into six product groups: Audio, Lighting, Imaging/Video technology, Trusses & Rigging, Exhibition furniture, and For Sale.

Please contact us for inquiries – our contact details are in the footer of this page.

Audio

Lighting

Imaging/Video technology

Trusses & Rigging

Exhibition furniture

For Sale

Contact us

Please contact us for any inquiries:
Email: engine@soundengine.fi
Tel: +358 9 2721 300


Sound Engine GmbH

Sound Engine GmbH

Hochwertige Eventproduktion seit 2003

Sound Engine ist eine vielseitige Event-Produktionsfirma, die sich auf kreative Produktionen und hochwertige Veranstaltungstechnik spezialisiert hat. Kernbereiche in unserem Angebot sind Bildverarbeitung / Video, Beleuchtung sowie, selbstverständlich: Sound. Fordern Sie uns heraus – wir unterstützen Sie gerne dabei, Ihre anspruchsvollen Ideen zum Leben zu erwecken!

Unser professionelles Team, unterstützt von den talentiertesten Freelancern auf dem Markt, verfügt über das Know-how, um Multi-Kamera-Projekte, digitale Content-Produktion, anspruchsvolle Bühnen- und Traversen-Setups umzusetzen; wir liefern und installieren LED-Bildschirme und komplexe Sound-Systeme. Für Firmenseminare, Innen- und Außenveranstaltungen, Messen, alles ist machbar! Wir verfügen über ein breites Partnernetzwerk, das unsere eigene Expertise unterstützt.

Stetiges Wachstum seit 15 Jahren

Die Geschichte von Sound Engine begann lange vor der Gründung des Unternehmens. Besitzer und Gründer Erkki (Eki) Castrén war fast sein ganzes Leben lang im Musik- und Eventbereich tätig. Vom heavy Rock-Drummer wurde er zum Tontechniker für verschiedene Bands. Seine Leidenschaft für Sound- und Event-Produktionen wuchs in diesen Jahren immer weiter und im Jahr 2003 war es schließlich an der Zeit, eine eigene Firma zu gründen.

2018 feiert Sound Engine sein 15-jähriges Bestehen. Das Unternehmen hat in seiner gesamten Geschichte ein stetiges Wachstum erlebt, nicht zuletzt aufgrund der Erfahrung und des Könnens des großartigen Sound Engine-Teams. Das Unternehmen hat sich von einem kleinen Ton- und Beleuchtungsverleih zu einem modernen und vielseitigen Veranstaltungstechnik-Unternehmen mit kompetenten Mitarbeitern entwickelt; aktuellste Technik garantiert, dass jede Veranstaltung den hohen Anforderungen der Kunden gerecht wird.

Technikverleih für Profis und Experten

Wir unterstützen sowohl Profis als auch „erfahrenen Enthusiasten“ in allen Belangen des hochwertigen Equipment-Verleihs. Aktuelle Listen unserer verfügbaren Geräte stehen unter den unten genannten Links zur Verfügung. Wenn das von Ihnen benötigte Produkt nicht auf der Liste steht, können Sie uns direkt per E-Mail anfragen.

Unsere Produkte sind in sechs Gruppen unterteilt: Audio, Beleuchtung, Bild- / Videotechnik, Traversen & Rigging, Ausstellungsmöbel und Zu verkaufen.

Bitte kontaktieren Sie uns für Anfragen – unsere Kontaktdaten finden Sie in der Fußzeile dieser Seite.

Tontechnik

Beleuchtung

Bild- / Videotechnik

Traversen & Rigging

Ausstellungsmöbel

Zu verkaufen

Kontakt:

Email: engine@soundengine.fi
Tel: +358 9 2721 300


Laitteisto

Vuokralaitteemme ammattilaisille ja harrastajille

Vuokraamme ammattilaisten ja kokeneitten harrastajien tarpeisiin valikoitua osaa kalustostamme. Uudistamme laitteistoa jatkuvasti, joten mikäli toivomasi laite ei löydy näiltä listoilla kannattaa kysyä suoraan meiltä.

Vuokratuotteemme on jaoteltu kuuteen tuoteryhmään: Äänentoisto, valotekniikka, kuvatekniikka, trussit ja ripustus, messukalusteet sekä myytävät tuotteet. Kysy tarkempia määriä ja vuokratarjous puhelimitse tai sähköpostilla. Yhteystiedot löydät sivun alalaidasta.


Ajankohtaista

Engine Studio laajentui yhdeksi Suomen suurimmista virtuaalitapahtumastudioista


Sound Enginen Helsingin Oulunkylässä sijaitseva Engine Studio uudistui ja laajeni tammikuussa 2021 ja se kuuluu nyt Suomen suurimpiin virtuaalitapahtumastudioihin. Engine Studion suurempia virtuaalitapahtumatiloja on nyt kaksi, joissa voi toteuttaa erilaisia tapahtumia joko samaan aikaan tai siten, että pienempi studiotila toimii isomman lämpiönä. Pienempi Engine Studio III on rakenteilla ja aloittaa toimintansa myöhemmin vuonna 2021.

Sound Enginen tiimi vahvistui kahdella ammattilaisella


Tapahtuma-ammattilainen Jatta Salminen (kuvassa oikealla) on aloittanut Sound Enginellä tuottajana ja projektipäällikkönä. Jatta vaikutti ennen Sound Engineä Alma Talentissa, jossa hän toimi tapahtumavastaavana huolehtien Alma Talentin päättäjätapahtumien tuotannoista. Jatalle on kertynyt kokemusta myös virtuaalitapahtumista, jotka ovat Sound Enginen liiketoiminnan ytimessä tällä hetkellä.   Elina Sallinen on aloittanut Sound Enginen toimistopäällikkönä ja vastaa toimiston ja taloushallinnon sujuvuudesta. Ennen Sound Engineen siirtymistä Elina on toiminut vastaavissa yrityshallinnon tehtävissä eri toimialoilla sekä julkisella että yksityisellä puolella.

Siirrä tapahtumasi nettiin Sound Enginen striimauspalvelulla


Sound Engine on striimaus- ja webcast-palveluiden ammattilainen, joka auttaa sinua tavoittamaan henkilöstösi, sidosryhmäsi ja asiakkaasi livelähetyksen avulla. Olipa kyseessä yhtiökokous, osavuosikatsaus, koulutus, henkilöstöpäivä, seminaari tai jopa konsertti, se voidaan järjestää tehokkaasti netissä. Webinaari, virtuaalitapahtuma, nettilähetys, online-kokous… Olipa digitaalisen tapahtuman muoto tai nimi mikä tahansa, se pystytään toteuttamaan moderneilla välineillä tehokkaasti  ja vastuullisesti. Tarvitaan vain toimiva nettiyhteys ja Sound Engine hoitaa lopun puolestasi. Kuten reaalimaailman tapahtumissa, myös virtuaalitapahtumissa osallistujien läsnäolo ja vuorovaikutus ovat tärkeitä ja ne mahdollistavat lähetyksen aikaisen dialogin. Tapahtumissa viestitään reaaliaikaisesti kun osallistujat pystyvät livenä kommentoimaan käsiteltäviä aiheita ja voivat vaikuttaa tapahtumien kulkuun. Sound Engine on toteuttanut kaiken kokoisia tapahtuma verkossa jo yli 10 vuoden ajan. Olipa kyseessä muutamien henkilöiden tai useamman tuhannen henkilön tavoittaminen verkkolähetyksellä, toteutamme sen luotettavasti ja kustannustehokkaasti. Lue referensseistämme miten toteutimme Trainers’ Houselle live-TV-studion. Lisätiedot: Olli Peuhu Sales and Project Manager +358 40 072 6186 olli.peuhu@soundengine.fi Erkki Castrén Founder, Sales 040 507 3227 erkki.castren@soundengine.fi Jukka Kurkela Technical Director, Sales 040 506 0775 jukka.kurkela@soundengine.fi

Webcast-palvelut mahdollistavat etätapahtuman


Kohtaaminen ja verkostoituminen ovat erittäin tärkeä osa yritystapahtumia. Mikäli tapahtuman järjestämiseen tarvitaan face to face kohtaamisen sijaan vaihtoehtoista toteutustapaa, tarjoamme interaktiivisen ratkaisun etätapahtuman toteuttamiseen. Yksi vaihtoehto toteuttaa tilaisuus on lähettää tapahtuma suorana internetin välityksellä osallistujille. Oma lähetysstudio toimitiloihin Tapahtuma voidaan toteuttaa studiomuotoisena kaikkialle, jossa on toimiva internetyhteys ja jakaa yleisölle webcast-lähetyksenä eri sidosryhmille. Interaktiivisuus on tätä päivää ja chat-ominaisuudella saadaan tapahtuman vuorovaikutus kahdensuuntaiseksi. Julkaisualustana striimaukselle voidaan käyttää mm. Vimeo, YouTube tai jopa Facebook. Toteutimme joulukuussa webcasting studion Trainers´ Housen tiloihin. Lisätietoja toteutuksesta täältä.   Lisätiedot: Jukka Kurkela Technicial Director, Sales jukka.kurkela@soundengine.fi +358 40 506 0775   Avainsanat: Striimaus, Stream, Webinaari, Streaming service, Webinar

Tuhti soundi ja korkeatasoinen äänentoisto pienessä paketissa! 


Sound Engine hankki vuokrakalustoonsa kaksi uutta D&B B8 subwooferia, jotka yhdessä C24, E5 tai E8 kaiuttimien kanssa takaavat festaritasoisen äänentoiston myös pienissä tiloissa. Samalla kalustomme täydentyi kahdella D&B Y10P kaiuttimella. Nyt kalustostamme löytyy näitä yhteensä 4 kpl. D&B B8 subwoofer on erittäin kompakti kannettava bassokaiutin joka sujahtaa näppärästi matalankin lavan alle. Nämä vain 18 kiloiset kaunokaiset ovat toivottu lisä jo kattavaan äänentoistojärjestelmälaitteiden varastoomme. Lisätietoja ja vuokrasaatavuuksia voit tiedustella Jukka Kurkelalta: jukka.kurkela@soundengine.fi

Jesse – positiivinen pulmien ratkoja liittyy joukkoomme!


Yli kymmenen vuoden ajan freelancerina Sound Enginen tuotannoissa toiminut Jesse aloitti elokuussa tiimimme vakituisena jäsenenä. Hän tuo mukanaan monipuolista osaamista, hyvää näkemystä ja reipasta meininkiä päivittäiseen toimintaamme. Jesse on viime vuodet viettänyt opiskellen ja töitä tehden. Hänellä on myös rytmiä veressä ja Jesse tykkää lukea faktapohjaisia teoksia! Jesse on tekijämiehiä – työkavereiden sanoin ratkaisukeskeinen ja tuo positiivista energiaa porukkaan. Jesse Koskivuori AV Technician jesse.koskivuori@soundengine.fi +358 40 778 9568

Myyntitiimiin uusi vahvistus!


Myyntitiimimme vahvistuu, kun yrittäjätaustainen tapahtuma- ja musiikkialan kokenut tekijä Olli liittyi elokuun alusta joukkoomme. Aikaisemmin Olli on toiminut muun muassa useiden yritystapahtumien tuottajana ja ohjelmasuunnittelijana sekä konserttien järjestäjänä ja artistimanagerina. Olli viimeistelee parhaillaan Haaga-Heliassa liiketalouden opintoja ja tehostaa työpanoksellaan Sound Enginen myyntiä ja uusasiakashankintaa. Olli on myös ammattitaitoinen muusikko ja basisti. Olli soittaa sinulle lähiaikoina tai jos haluat säästää häneltä vaivan niin voit soittaa myös hänelle! Olli Peuhu Sales and Project Manager olli.peuhu@soundengine.fi +358 400 726 186

Lisää täydennystä varastoon!


Lamppuroikat, nuo tunnelmanluojien kruunaamattomat kuningattaret, tuovat takuuvarmaa fiilistä loppukesään sekä talveen! Varastomme sai täydennystä lamppuroikkiin. Sitä on vuokrattavissa nyt yhteensä 500m verran. Lamppuroikissa kannat ovat 0,5-1 m välein. Lisätiedot Jukka Kurkelalta

Cinema transparent valkokangas!


Nyt vuokrattavissa on myös Harknessin erittäin laadukas transparent Cinema valkokangas kooltaan 11 x 4,6 metriä ja se soveltuu erinomaisesti myös ulkokäyttöön! Valkokangas on monikäyttöinen ja mukautuu erilaisiin käyttötarkoituksiin, yleensä käytettäväksi hämärissä olosuhteissa. Erinomainen loppukesän ulkoilmatapahtumissa! Joustava PVC-pohjainen materiaali tarjoaa laajat katselukulmat, suuren kontrastin, kirkkaat kuvat ja erinomaisen värilämpötilan. Lisätietoja Erkki Castrénilta tai engine@soundengine.fi

Syksyä jo ilmassa – hankimme jälleen uusia tuotteita vuokrauskäyttöön!


Täydensimme varastoamme jo loistaviksi todetuilla valonheittimillä ja hankimme lisää 12 kpl Martin MAC Aura XB Wash moving head heittimiä, nyt näitä löytyy hyllystämme yhteensä 44 kpl. Lisätietoja saat laitteista tai varaustilanteista Jukka Kurkelalta tai lähettämällä viestiä engine(@)soundengine.fi Lisätietoja valmistajan sivuilta Martin MAC Aura XB heittimistä 

Saatavilla nyt vuokrauskäyttöön d&b E5 kaiuttimia!


Pieni on kaunista! Sound Engine täydensi kaiutinvarastoaan kompakteilla laitteilla. Pienen kokonsa myötä E5 kaiuttimet soveltuvat erityisen hyvin esimerkiksi toimistoihin tai pienempiin tilaisuuksiin. Soundi taattua d&b laatua! E5 on kevyt passiivinen 2-tiekaiutin joka on tarkoitettu puhe- ja musiikkikäyttöön. Sitä voidaan käyttää erillisenä tai yhdessä E-sarjan subwoofereilla vahvistettuna. Kaiutin soveltuu myös ulkokäyttöön. Tutustu tarkemmin: https://www.dbaudio.com/global/en/products/series/e-series/e5/

Sound Engine Sabatonin kiertueelle


Yksi maailman suurimmista metalliyhtyeistä, Sabaton, aloittaa pian The Great Tour -maailmankiertueensa, johon kuuluu mm. pääesiintyjäpaikat Wacken Open Air ja Bloodstock -festivaaleilla. Sound Engine on mukana Sabatonin kiertueella toteuttamassa yhtyeen sotatantereeksi muutettavaa lavakokonaisuutta. Fyysisten teatraalisten lavaelementtien lisäksi bändi hyödyntää Sound Enginen Panasonic PT-RQ22K (4K, 20 000 lumenia) -laserprojektoreita, jonne sisällön tuottaa Sound Enginen Head of Video Sami Rautio, joka on toiminut yhtyeen suunnittelija-ohjelmoijana vuodesta 2016. Monitoripuolen äänentoistossa Sabaton luottaa Sound Enginen Yamaha PM7 Rivage -mikseriin sekä RPio622 i/o -järjestelmään. Lue aiheesta lisää englanninkielisestä uutisestamme.  

Martin MAC Encore


Sound Engine on vahvistanut valopuolen kalustoaan hankkimalla 10 kpl Martin MAC Encore Performance CLD -heittimiä. Encore-heittimet edustavat viimeisintä LED-teknologiaa, joka on korvaamassa perinteiset polttimo-heittimet lähiaikoina. Erityisesti teatterikäyttöön suunnitellut heittimet on varustettu 6000 Kelvinin ledeillä, elektronisella himmenninohjauksella, monipuolisilla himmennyskäyrillä ja ensiluokkaisella tungsten-emulaatiolla. Tarkka ja nopea zoom-optiikka on varustettu automaattisesti linkittyvällä tarkennuksella ja neliveitsisellä rajauksella. Energiapihiys kuuluu myös luonnollisesti Encore-heittimien ominaisuuksiin. Encore-heittimet olivat Sound Enginen käytössä ensimmäisen kerran Espoon itsenäisyyspäivän konsertissa. Lisätietoja Martin Mac Encore CLD -heittimistä. Studiotecin artikkeli Encore-heittimistä.

Sound Enginelle Panasonicin supertarkkoja 4K-projektoreita


Sound Engine oli Euroopan ensimmäisiä yhtiöitä, joille Panasonic toimitti uusia huipputarkkoja RQ22 4K -laserprojektoreitaan. 20 000 ansilumenin RQ22-projektorin välittämä kuva on ylivoimainen verrattuna perinteisiin Full HD -laitteisiin. Selkeästi suurin RQ22:n tuoma hyöty on, että se mahdollistaa tapahtumissa yleistyneiden laajakuvapintojen toteuttamisen yhdellä projektorilla kahden sijaan. Esim. 9×3 metrin 3:1-kuvasuhteen kuvapinta voidaan nyt tehdä yhdellä RQ22 4K -laserprojektorilla, kun aikaisemmin tähän tarvittiin vähintään kaksi Full HD -laitetta. Perinteisillä Full HD -projektoreilla myös esillepano oli työläämpää ja softblend-kuvan tarkkuus saattoi kärsiä kesken esityksen mikäli kuvapinta pääsi liikkumaan. RQ22 on myös huomattavasti nopeampi asentaa eli se säästää aikaa ja tarvittavia kuvateknikkoresursseja. Lisätietoja antaa Head of Video: Sami Rautio: sami.rautio@soundengine.fi. Lue lisää RQ22 4K -projektoreista Panasonicin sivuilta.

Sound Engine hankkii ensimmäisenä Suomessa Yamaha RIVAGE PM7- mikserin


Yamaha ja Sound Engine ovat solmineet yhteistyösopimuksen, jonka puitteissa Sound Engine hankkii käyttöönsä raskaan sarjan Yamaha RIVAGE PM7 -uutuusmikserin – ensimmäisenä tapahtumatekniikkayhtiönä Suomessa. Sound Enginestä tulee myös Yamahan RIVAGE PM7- ja PM10-miksereiden tuotetuki- ja koulutuskumppani. ”Yamaha valmisti maailman ensimmäisen digitaalisen mikserin jo yli 30 vuotta sitten ja uudet RIVAGE PM10- ja PM7-mikserit jatkavat tätä perinnettä”, kommentoi Yamahan Suomen myyntijohtaja Jari Ukkonen. “Sound Engine on Yamahalle erinomainen PM7- ja PM10-sarjan tuotetuki- ja koulutuskumppani Suomessa, sillä yhtiöllä on entuudestaan vahvaa kokemusta ja osaamista Yamahan tuotteista.” ”Olemme ylpeitä tuodessamme ensimmäisenä YAMAHA RIVAGE PM7 -mikserin Suomen tapahtumamarkkinoille”, kommentoi Sound Enginen omistaja Erkki Castrén. ”Valinta oli meille hyvin luonnollinen, koska meillä on entuudestaan Yamaha-tuoteperheen QL- ja CL-sarjan miksereitä. RIVAGE PM7:n erittäin laadukkaan etuasteen ansiosta mikserin soundi on silkkinen, ja sen monipuoliset ja selkeät ominaisuudet tekevät siitä Yamahalle tyypillisesti hyvin helppokäyttöisen.” Sound Enginelle RIVAGE PM7 saapuu toukokuun puolivälin maissa, jonka jälkeen laite on myös vuokrattavissa. Tekninen johtaja Jukka Kurkela antaa asiasta lisätietoja. Lue lisää Rivage PM7 -mikseristä täältä. Lisätietoja: Erkki Castrén, Sound Engine, +358 40 507 3227, erkki.castren@soundengine.fi Jukka Kurkela, Sound Engine, +358 40 506 0775, jukka.kurkela@soundengine.fi  

Valoa isoille pinnoille Ehrgeiz Chroma 40-RGWB -heittimillä


Viimeisin laiteuutuutemme tuo rutkasti lisäpotkua valokalustoomme. Korkealuokkainen Ehrgeiz CHROMA 40-RGBW on suunniteltu erityisesti laajojen pintojen valaisemiseen ja värjäämiseen. CHROMA 40-RGBW toimii erinomaisesti sisä- ja ulkotiloissa (IP65). Laitteessa on erittäin voimakas valoteho, jonka tuottaa erikseen vaihdettavat 40 kpl 15W LED-valoa. CHROMA 40-RGBW:n asennus on helppoa ja nopeaa, sillä käytössä on eventCON-kaapeli, joka yhdistää signaali- ja virtasyötön samaan johtoon. Ehrgeiz on maailman ensimmäisiä eventCON-tekniikan hyödyntäjiä. Viiden erillisen LED-alueen ohjaaminen onnistuu helposti myös langattomasti integroidun LumenRadon DMX -vastaanottimen ansiosta. Sound Enginen hyllystä löytyy nyt 24 kpl CHROMA 40-RGBW -heitintä, jotka kulkevat keikkapaikalle kätevissä kuuden heittimen kuljetuslaatikoissa. Lue lisää täältä.

Roe Hybrid 15S efekti-LED-seinä


ROE Hybrid 15S on uutuustuotteemme, ja olemme tiettävästi ensimmäinen tapahtumayhtiö Pohjoismaissa, joilla on nyt tarjota asiakkailleen tätä tuotetta! Hybrid 15S yhdistää ennennäkemättömällä tavalla videoseinän ja efektivalaisimen. Paneelin koko on 60 × 15 cm, jonka videopinnan pikselitiheys on 15 mm. Lisäksi siihen on integroitu neljä 300 lumenin RGB-ledispottia, joita voidaan ohjata erikseen. Paneeleita voidaan yhdistellä toisiinsa tai ne voi kiinnittää yksittäin esim. trussiin, jolloin vain mielikuvitus rajoittaa niiden käyttöä. Paneeleita on yhteensä 50 kpl eli niistä voi tehdä esim. 10 kpl 300 × 15 cm palkkia esiintymislavan taakse. IP65 -suojaus ja 2800 nitsin valovoima tekee paneeleista toimivan niin ulkona kuin sisälläkin. Kumpaakin lediseinämallia voidaan yhdistellä eri tavoilla ja rakentaa niistä yksi iso kokonaisuus, johon voidaan tarvittaessa ajaa samaa kuvasisältöä. Tutustu tarkemmin uutuuksiin: Roe S15 Roe Hybrid S15 video

Sami Rautio ottaa videotekniikan haltuun


Sound Enginen videotekniikasta vastuun ottaa Sami Rautio. Hän tulee suunnittelemaan ja kehittämään video- ja kuvatekniikkaa, konsultoi asiakkaita, sekä operoi tekniikkaa myös keikoilla. Ääniteknikosta videoteknikoksi Koska kaiken uuden oppiminen on parasta ikinä, Samin käsi nousi vuosia sitten ensimmäisenä ylös, kun jonkun piti ottaa videotekniikka haltuun. Sami hallitsee hyvin myös ääni- ja valotekniikan, jotka monesti liittyvätkin kuvatekniikan järjestelmiin. Samilla on vahva tausta niin keikkailevana äänimiehenä, kuin studioteknikkona. Kokemusta on kertynyt myös urakointi- ja maahantuontipuolelta. Järjestelmäsuunnittelu on arkipäivää ja luovat kuvaratkaisut elämän suola. Vapaa-aikana Sami miksaa bändejä keikoilla ja tämä kitaristi/basisti/huutaja tekee myös musiikkia. Harrastaa äänisuunnittelun, videosuunnittelun ja sävellystyön yhdistelyä etsiessään äärimmäisiä audiovisuaalisia kokemuksia. Sami Rautio Head of Video sami.rautio@soundengine.fi +358 044 9720 451

Suomi ysi-ysi Espoossa


99. itsenäisyyspäivää juhlitaan Espoossa Metro Areenalla järestettävässä juhlakonsertissa. Orkesterina soittaa Tapiolan nuoret sinfonikot kapellimestarinaan Erkki Lasonpalo. Solisteina esiintyvät Suvi Teräsniska, Waltteri Torikka ja Essi Luttinen. Jos et pääse paikalle, niin voit seurata konsertin nettilähetystä suoraan vaikka kotisohvaltasi. Sound Engine vastaa konsertin kuvatekniikasta live-yleisölle, sekä kameratuotannosta ja striimauksesta nettiyleisölle.

Monitori- ja pilarikaiuttimia moneen käyttöön


Monitori- ja pilarikaiuttimia moneen käyttöön Hankimme kaiutinvalikoimaamme täydennystä 12:sta d&b audiotechnik M4 lattiamonitorin ja kahden 24C pilarikaiuttimen verran. Huippulaadukkaat M4 monitorit ovat raideriystävällisiä ja kelpaavat myös suurimmille tähtiartisteille. Monitoreja voidaan käyttää myös tehokkaina 70° x 50° PA-kaiuttimina maasta nousevalle katsomolle suunnattuna, ripustettuna tai vaikka tolpan nokkaan asennettuna. Mustat 24C pilarikauiuttimet ovat metrin korkuiset ja vain 12cm leveät ja ne häviävät hienosti lavan reunoille, eivätkä peitä näkymiä yleisöltä. Äänenpainetta näistä lähtee kuitenkin riittävästi niin seminaarien puheisiin, kuin vaikka pienen bändinkin käyttöön. Pienempiin tiloihin E12X subwoofereilla ja enemmän alapään potkua kaipaaviin tilaisuuksiin Y-subeilla vahvistettuna. 24C kaiuttimet saa asennettua tolpan nokkaan tai ne voi vaikka ripustaa trussiin. Tutustu tarkemmin uutuuksiin: M4 ja 24C.

Sound Engine siirtyy näyttävästi lediseinäaikaan


Haluatko tapahtumaasi näyttäviä, luovia, erimuotoisia kuvapintoja? Kristallinkirkasta kuvapintaa vaikka ympäristö on valoisa? Projektorille ei oikein olisi tilaa? Uudet ROE-lediseinämme ovat ratkaisu näihin ja moneen muuhunkin! ROE on suunnitellut tuotteensa erityisesti rental-yhtiöiden kovaan ja vaativaan käyttöön. Vahvat mekaaniset rakenteet ja nopeat magneettiavusteiset kiinnitysjärjestelmät takaavat onnistuneet keikat kerta toisensa jälkeen. Monipuolinen ja luovia ratkaisuja tukeva Evision-ohjaus mahdollistaa mielikuvituksellisimmatkin näyttämökuvat nopeasti ja tarkasti. Virkistystaajuus, väriavaruus, himmennettävyys ja katselukulmat soveltuvat vaativienkin live-tapahtumien ja TV-tuotantojen tarpeisiin. Jos tilaamamme määrät eivät riitä niin saamme lisää yhteensopiviksi kalibroituja moduuleita yhteistyökumppaneilta Euroopasta. ROE Black Pearl -lediseinä on tarkoitettu esityskäyttöön ja sen 3,9 mm:n pikselitiheys tekee kuvasta terävän ja toimivan jo muutaman metrin katseluetäisyydellä. Black Pearl rakentuu 50 × 50 cm-moduuleista, joita yhdistelemällä voidaan luoda erikokoisia ja -muotoisia kuvapintoja. Moduuleita on meille tulossa yhteensä 30 m², joilla saadaan tehtyä Full HD -tarkkuuden kuvapinta. Moduulit voidaan ripustaa, tai rakentaa lattialle tai esiintymislavalle. Kuvapinnasta saadaan haluttaessa kaareva tai kupera ja se voi muodostua myös erillisistä ja eri muotoisista osista, joihin voidaan ajaa kuitenkin yksi iso kuva. ROE Hybrid 15S on toinen uutuustuotteemme, ja olemme tiettävästi ensimmäinen tapahtumayhtiö Pohjoismaissa, joilla on tarjota asiakkailleen tätä tuotetta! Hybrid 15S yhdistää ennennäkemättömällä tavalla videoseinän ja efektivalaisimen. Paneelin koko on 60 × 15 cm, jonka videopinnan pikselitiheys on 15 mm. Siihen on lisäksi integroitu neljä 300 lumenin RGB-ledispottia, joita voidaan ohjata erikseen. Paneeleita voidaan yhdistellä toisiinsa tai ne voi kiinnittää yksittäin esim. trussiin, jolloin vain mielikuvitus rajoittaa niiden käyttöä. Paneeleita on tulossa yhteensä 50 kpl eli niistä voi tehdä esim. 10 kpl 300 × 15 cm palkkia esiintymislavan taakse. IP65 -suojaus ja 2800 nitsin valovoima tekee paneeleista toimivan niin ulkona kuin sisälläkin. Kumpaakin lediseinämallia voidaan yhdistellä eri tavoilla ja rakentaa niistä yksi iso kokonaisuus, johon voidaan tarvittaessa ajaa samaa kuvasisältöä. Olemme erittäin ylpeitä näistä tuoteuutuuksista ja odotamme innolla niiden mahdollistamia luovia ratkaisuja!


Sound Engine

Sound Engine

Huomattavan hyvää tapahtumatuotantoa vuodesta 2003

Sound Engine on monipuolinen tapahtumatekniikan toteuttaja, joka on erikoistunut luoviin toteutuksiin ja laadukkaaseen tekniikkaan. Kuva- ja valotekniikka on tällä hetkellä toimintamme ytimessä, äänentoistoa toki unohtamatta. Haasta meidät toteuttamaan vaativatkin tarpeesi!

Ammattitaitoinen tiimimme, tuettuna markkinoiden kovimmilla freelancereilla toteuttaa monikameraprojektit, ledinäyttötoteutukset, digitaalisen sisällöntuotannon, näyttävät lavarakenteet, kattavat äänentoistot yritysseminaareissa, sisä- ja ulkoilmatapahtumissa, messuilla. You name it!

Omaa osaamistamme täydentää laaja yhteistyökumppaniverkosto.

Tasaista kasvua jo 17 vuoden ajan

Sound Enginen tarina alkoi jo kauan ennen yhtiön perustamista. Omistaja ja perustaja Erkki (Eki) Castrén on toiminut monipuolisesti musiikki- ja tapahtumamaailmassa nuoruudestaan lähtien. Rumpujen takaa Eki siirtyi miksaamaan bändejä ja kiinnostus äänentoistoon ja tapahtumatekniikkaan syventyi vuosien varrella – kunnes vuonna 2003 oli aika oman yhtiön perustamiseen.

Nyt jo lähes täysikäinen (17v) Sound Engine on kasvanut tasaisesti koko historiansa ajan – tämän kasvun ja kehityksen ovat mahdollistaneet alan parhaat osaajat, joita Sound Enginen riveistä on aina löytynyt. Alkujaan äänentoisto– ja valopalveluita tarjonneesta pienestä yrityksestä on kasvanut moderni, monipuolinen ja laatuun satsaava tapahtumatekniikkatalo, jonka ammattitaitoinen henkilökunta ja jatkuvasti päivitettävä kalusto varmistavat tapahtuman kuin tapahtuman onnistumisen.


Referenssit

Arctic Blue OAT lanseerattiin Engine Studiolla


Arctic Blue OAT, maailman ensimmäinen täysin maidoton ja vegaaninen ginikauralikööri lanseerattiin virtuaalitapahtumassa Engine Studiolta.

Videotuotanto: Tarvonsillan avajaiset Espoossa


Läntinen Tarvonsilta avattiin marraskuun 2020 alussa ja Sound Engine oli mukana avajaisissa.

Videotuotanto: Gumbölen Kalatien avajaiset


Syksyllä 2020 valmistuneesta Espoon Gumbölen Kalatiestä toteutettiin näyttävä video, jonka Sound Engine tuotti.

Suomen arvostetuimmat brändit julkistettiin Engine Studiolta


Taloustutkimuksen ja M&M -lehden yhteistyössä toteuttaman Brändien arvostus -tutkimuksen tulokset julkistettiin 20.8.2020 Engine Studiolta.

YTK-yhdistys ry:n Uuden äärellä -webinaari -2020


YTK-yhdistys järjesti 14.5. 2020 yhdessä juontaja Anna Perhon kanssa Uuden äärellä -live-webinaarin Engine Studiolla.

Espoon Keikkoja kotisohville -striimikeikkasarja – 2020


Espoon kaupungin nuorisopalvelut tuotti toukokuussa 2020 nuorille suunnatun Keikkoja kotisohvalle -konserttisarjan, joka striimattiin suorana Nuori…

Studeon brändiuudistettu messuosasto


Sound Engine oli toteuttamassa Studeon messuosastotuotantoa opetusalan ammattilaisille suunnatuilla Educa 2020 -messuilla Helsingin Messukeskuksessa…

Hyvää Rotan Vuotta!


Kiinalaista uutta vuotta on juhlittu Helsingin kaupungissa jo 14 vuoden ajan ja 24.1.2020 ensimmäistä kertaa tapahtumapaikkana oli Helsingin uuden…

Asianajajapäivän paluu Kalastajatorpalle


Suomen suurin vuosittainen oikeusalan tapahtuma Asianajajapäivä toteutettiin jälleen jo perinteeksi muodostuneessa tapahtumapaikassa…

Valopuisto – Espoon Uusivuosi 2020


Sound Engine vastasi Espoon Kirkkopuiston tapahtuman aluesuunnittelusta, projisointitekniikasta, aluevalaistuksesta sekä äänitekniikasta.

TV-studiolähetys Trainers’ Houselle


Sound Engine toteutti Trainers’ Housen pääkonttorin tiloihin TV-studiototeutuksen sekä koko päivän kestävän Mojo Tomorrow -livelähetyksen joulukuussa…

Asianajajaliitto 100 vuotta: Asianajajapäivä 2019


Suomen Asianajajaliiton 100 vuotisjuhlan Asianajajapäivä sai näyttävät puitteet.

Uusi vuosi Espoossa 2019


Espoon kaupunki otti näyttävästi vastaan uuden vuoden 2019 ja Sound Engine oli mukana teknisenä kumppanina.

Espoon itsenäisyyspäivän konsertti 2018


Sound Engine toimi teknisenä yhteistyökumppanina Espoon itsenäisyyspäivän näyttävässä konsertissa Espoo Metro Areenalla. Konsertti oli samalla d&b:n…

Hamina Tattoo 2018


Sound Engine oli kolmatta kertaa mukana Hamina Tattoon teknisenä suunnittelijana ja toteuttajana.

Nuori Espoo Live 2018


Espoon kaupungin nuorisopalveluiden järjestämä Nuori Espoo Live 2018 -tapahtuma toi tänäkin vuonna festaritunnelmaa Leppävaaraan. Sound Engine oli…

Asianajajapäivä 2018 Kalastajatorpalla


Asianajajaliitto järjesti 12.1.2018 Asianajajapäivä-tapahtuman nyt jo 50. kertaa. Sound Engine sai kunnian olla mukana teknisenä kumppanina.

Valotaidetta Raaseporin linnalla – 2017


Sound Enginen tiimi vastasi tapahtuman video- ja äänitekniikan suunnittelusta ja toteutuksesta.

Taiteiden Yöt


Sound Engine on ollut mukana toteuttamassa Helsingin Taiteiden yön tapahtumia nyt kahtena vuotena. Vuoden 2015 Taiteiden yön huipentuma oli monien…

Suomi 100 luistelee -tapahtuma – 2017


Osana Suomi 100 -juhlavuotta Espoon kaupunki järjesti tammikuussa 2017 luisteluaiheisen tapahtuman Tapiolassa.

Messuosasto Megaflexille Tukholmassa


Sound Enginen toimialue ei rajoitu ainoastaan kotimaahan. Suomalainen turvallisuusalan toimija Megaflex osallistui Pohjoismaiden suurimpaan…

Yksityistilaisuus: näyttävät syntymäpäiväjuhlat


Sound Engine ei palvele ainoastaan yritysasiakkaita. Tammikuussa 2017 järjestimme läheisen yhteistyökumppanimme Elina Koivumäen syntymäpäiväjuhlat…

Hamina Tattoo ja Robin – 2016


Sotilasmusiikkifestivaali Hamina Tattoo on ollut Sound Enginen asiakas jo vuosien ajan. Kansainvälinen Hamina Tattoo on vuodesta 1990 järjestetty…

School Action Day – 2016


Vuoden 2016 Euroopan urheiluviikon Suomen päätapahtuma School Action Day kokosi Espoon Leppävaaran urheilupuistoon syyskuussa yli 8000 koululaista,…

Espoon Itsenäisyyspäivän konsertti – 2016


Sound Engine on saanut kunnian olla Espoon kaupungin tapahtumatekniikkatoimittaja jo useamman vuoden ajan.

Taalerin Kotimaamme Ompi Suomi -seminaari – 2016


Taaleri Oyj on yksi Sound Enginen pitkäaikaisista asiakkaista. Olemme toteuttaneet Taalerille useita tapahtumia läheisessä yhteistyössä Tapaus Oy:n…

Club BRP 2018 – LYNX 2018 -malliston lanseeraus Rovaniemellä


Sound Enginen toiminta ei rajoitu ainoastaan pääkaupunkiseudulle. Tiimimme toteutti Welldone L.R:lle Lynx-moottorikelkkojen lanseeraustapahtuman…

Onninen Ski 2017


Onninen Oy on yksi Sound Enginen pitkäaikaisimmista asiakkaista. Olemme tuottaneet Onniselle monenlaisia toteutuksia Suomessa ja ulkomailla, ja…


Homepage (vanha)

Palvelut


Huomattavan hyvien tapahtumien toteuttamiseen tarvitaan monipuolista osaamista, kokemusta ja kumppaneita - näitä kaikkia meiltä löytyy. Omat palvelumme kattavat kaiken erilaisten tapahtumien ja tilaisuuksien ideoinnista ja konsultoinnista lopulliseen toteutukseen. Ideoimme, näytämme, kuvaamme, toistamme, valaisemme ja striimaamme.

Hoidamme yritys- ja kulttuuritilaisuudet, konsertit, messut, yksityistilaisuudet - kaikki tapahtumat, joissa tarvitaan tekniikkaa. Muut tapahtumatoimistopalvelut saat tarvittaessa luotettavilta kumppaneiltamme.

Toteutamme myös kaikki virtuaalitapahtumat ammattitaitoisesti joko Engine Studiossamme tai asiakkaan omissa tiloissa. Toimitamme tarvittavan tekniikan, julkaisualustan, viestiseinätoiminnot ja kaikki tarvittavat oheispalvelut.

Ääni

Kaikki lähtee hyvästä soundista! Meiltä saat markkinoiden laadukkaimpiin kuuluvan äänentoistolaitteiston pienimuotoisten seminaarien äänentoistosta suuriin ulkoilmatapahtumiin.

Klubeilta areenoille, meiltä löydät soveltuvat laitteet ja osaavat ääniteknikot.

Tutustu äänilaitteisiimme täällä.

Kuva- ja striimauspalvelut

Kuvatekniikka ja webcast & striimaus -palvelut ovat tällä hetkellä toimintamme ytimessä. Meiltä löytyy ammattitaitoiset tekijät ja laadukkaat laitteistot kuvan näyttämiseen, taltioimiseen ja jakamiseen: lediseinät ja videotykit sekä kamerat, kuvaohjausyksiköt ja webcast & striimaus -laitteet näyttäviin toteutuksiin. Hoidamme tapahtuman kuin tapahtuman livelähetyksenä nettiin.

Tutustu Engine Studioon ja laitteisiin.

Valo

Sound Engine on erikoistunut monipuolisiin valototeutuksiin. Ammattitaitoinen ja kokenut tiimimme hoitaa lähes minkä tahansa valototeutuksen olipa kyse hillitystä seminaarivalaistuksesta, suurten tilojen tunnelman luomisesta, show-valoista tai näyttävistä ulkovaloista.

Tutustu valopuolen referensseihin ja laitteisiin.

Digitaalinen sisällöntuotanto

Tapahtumien 3D-suunnittelukuvat, animoinnit, videototeutukset ja esitysmateriaalien visuaalinen käsittely kuuluvat myös palveluihimme. Designerimme auttavat myös tapahtumasi tai messuosastosi ilmeen suunnittelussa ja toteutuksessa.

Katso erilaisia toteutuksiamme referensseistä tai kuvagalleriassamme.

Trussit ja ripustus

Lähes jokaisessa tapahtumassa tarvitaan laadukkaita trussi- ja ripustusratkaisuja. Meiltä löytyy ratkaisut mitä monimuotoisimpiin toteutuksiin, jotka teemme alkusuunnittelusta purkuun. Tapahtumaturvallisuus on tällaisissa toteutuksissa olennaista ja me otamme asian vakavasti.

Katso erilaisia toteutuksiamme referensseistä tai kuvagalleriassamme.

Lavat

Suunnittelemme ja toteutamme tapahtumasi tarvitsemat lavaratkaisut seminaarin puhujakorokkeesta moniosaisiin ja -tasoisiin erikoisratkaisuihin. Meiltä saat myös liikuteltavan, nopeasti kasattavan ja käyttöön otettavan mobile-lavan tapahtumaasi.

Katso erilaisia toteutuksiamme referensseistä tai kuvagalleriassamme.

Sound Engine Crew


Tapahtuma-alan ammattilaisillamme on yhteenlaskettuna jo vuosikymmenten kokemus monipuolisista toteutuksista. Omien ammattilaistemme lisäksi palveluksessamme on kymmeniä alan rautaisimpia freelancereitä.

Referenssit


Olemme jatkuvasti innoissamme uusista ja erilaisista tapahtumista ja toteutuksista! Kaikki asiakkaamme ovat lähellä sydäntämme - alla referenssejä menneistä tekemisistämme, joista olemme erityisen ylpeitä.

YTK-yhdistys järjesti 14.5. 2020 yhdessä juontaja Anna Perhon kanssa Uuden äärellä -live-webinaarin Engine Studiolla.

Espoon kaupungin nuorisopalvelut tuotti toukokuussa 2020 nuorille suunnatun Keikkoja kotisohvalle -konserttisarjan, joka striimattiin suorana Nuori Espoon YouTube-kanavalle Engine Studiolta.

Sound Engine toteutti Trainers’ Housen pääkonttorin tiloihin TV-studiototeutuksen sekä koko päivän kestävän Mojo Tomorrow -livelähetyksen joulukuussa 2019.

Ajankohtaista


Voit seurata uutisiamme myös tilaamalla uutiskirjeemme alta tai seuraamalla meitä Facebookissa

Uutinen

16.3.2020

Olipa kyseessä yhtiökokous, osavuosikatsaus, koulutus, henkilöstöpäivä, seminaari tai jopa konsertti, se voidaan järjestää tehokkaasti netissä.

Uutinen

6.9.2019

Sound Engine hankki vuokrakalustoonsa kaksi uutta D&B B8 subwooferia, jotka yhdessä C24, E5 tai E8 kaiuttimien kanssa takaavat festaritasoisen äänentoiston myös pienissä tiloissa.

Uutinen

28.8.2019

Myyntitiimimme vahvistuu, kun yrittäjätaustainen tapahtuma- ja musiikkialan kokenut tekijä Olli liittyi elokuun alusta joukkoomme.

Lue lisää